04.11.2022  |  Branchenyt

Logistikgigant med stor vækst åbner nyt kontor i Danmark

Indhold fra partner Hvad er dette?

Norden er et fokusområde for KNAPP, der er en af verdens største leverandører af intelligente og fuldautomatiske logistikløsninger. Virksomheden oplever markant vækst og åbner nu endnu et kontor i Danmark.

Norden er et fokusområde for KNAPP, der er en af verdens største leverandører af intelligente og fuldautomatiske logistikløsninger. Virksomheden oplever markant vækst og åbner nu endnu et kontor i Danmark.

I 2022 offentliggjorde logistikgiganten KNAPP en ny strategi med øget fokus på Norden. Først blev et stort nyt nordisk hovedkvarter etableret i Malmø, og nu åbner virksomheden endnu et kontor i Danmark. I spidsen for KNAPP i Danmark står Lars Ahlberg, der har mere end 15 års erfaring med udvikling af nye logistikløsninger.

“I dag er logistik, lagerbeholdning og leveringstid ekstremt vigtige konkurrenceparametre, når virksomheder skal vinde og fastholde deres kunder. KNAPP har nogle af de mest spændende produkter på markedet, og nu kommer vi endnu tættere på vores danske kunder, og det ser jeg meget frem til,” fortæller Lars Ahlberg, der netop er tiltrådt i stillingen.

De nuværende kunder i Danmark kommer fra mange forskellige brancher og tæller blandt andet store grossister, en lang række industrivirksomheder og detailvirksomheder, hvor det er forretningskritisk med hurtige, fejlsikrede og driftssikre ekspeditioner af ordrer blandt tusindvis af varenumre.

Fra bestilling til fragtmand på 10 minutter

Lars Alhberg har gennem mange arbejdet med forretningsudvikling for store danske logistikkunder. I mange virksomheder er det lidt af en øjenåbner, hvor meget forretningsudvikling der ligger i at automatisere og optimere sin interne logistik, forklarer han:

“Hvis du kan ekspedere dine ordrer hurtigere end dine konkurrenter, så åbner det for nye kunder. Hvis du samtidig kan sænke omkostningen pr. ordre med en fejlprocent nær nul, så har du en meget stærk position for vækst. Det er den type løsninger, som danske virksomheder har brug for til at tage kampen op mod sine internationale konkurrenter,” lyder det fra Lars Ahlberg.

Han nævner som eksempel en kunde med over 15.000 varenumre på lager, som takket være fuldautomatisk logistik fra KNAPP nu kan levere en færdigpakket ordre klar til fragt kun 10 minutter efter, at varen er bestilt i virksomhedens webshop.

Global vækst på 50 % for KNAPP

KNAPP oplever stor vækst over hele verden, og sidste regnskabsår var den globale vækst på næsten 50 %. Det er der ifølge Lars Ahlberg gode grund til.
“Moderne logistik er højteknologi under konstant udvikling, og det kan være lidt af en udfordring at få elementer fra forskellige leverandører til at spille godt sammen. KNAPP tilbyder et integreret og fuldautomatisk system, som eksempelvis betyder, at man kan reducere sikkerhedsmargenerne gennem hele processen og dermed opnå besparelser på emballage, transport af færre kolli og – frem for alt – hurtigere ekspedition,” forklarer den nye landechef.

Blandt KNAPPs flagskibsprodukter er OSR Shuttle EVO, som er en intelligent og selvkørende robot, der kan plukke 3.000 emner i timen og benytter en avancereret kvalitetskontrol af emnernes form, vægt og udseende.

Mere fra KNAPP A/S

KNAPP A/S

www.knapp.se/da

KNAPP  - Making Complexity SimpleKNAPP er en international virksomhed, som beskæftiger sig med lagerautomatisering og lagerlogistiksoftware. Virksomheden har hovedkontor i Østrig og har 5000 ansatte på verdensplan.Intern logistik og dermed også vore løsninger påvirkes i meget høj grad af forbrugernes indkøbsadfærd. Antallet af salgskanaler vokser hele tiden; fra de traditionelle butikker til…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere