20.12.2019  |  Strategi & ledelse

Logistic Contractor udvider og bygger i Danmark

Den svenske logistikejendomsudvikler Logistic Contractor åbner et større kontor i København som et led i en øget satsning på Danmark. Samtidig er virksomheden netop nu ved at overdrage et distributionscenter og nyt hovedkontor for medicinalgrossisten TMJ i Høje Taastrup.

Det går godt i Danmark for den svenske logistikentreprenør Logistic Contractor, der derfor har valgt at åbne et større kontor i København som et led i en øget satsning på det danske marked, hvor man sigter efter at øge sin tilstedeværelse i de kommende år.

Læs også: PFA investerer i milliardstor logistikportefølje

”Vores lokale organisation i Danmark vokser, samtidig med at vi mærker en stigende interesse i Danmark for netop den type rationelle logistik- og industriejendomme, som vi er specialister i”, administrerende direktør for Logistic Contractor Danmark, Sandu Nylmon.

Overfor SCM.dk forklarer han videre, at man befinder sig i en vækstperiode, hvor fokus er på at styrke netop den lokale organisation, der kan danne grundlaget for at LC, som virksomheden ofte kalder sig selv, kan styrke sin position i Danmark.

”Målet er at skabe et veletableret og stærkt varemærke på hele det nordiske logistikmarked, hvor vi er en åbenlys samarbejdspartner ved nyetableringer inden for logistik- og industrisegmentet, uanset om kunderne vil eje eller leje sin ejendom”, skriver han og fortsætter:

”Logistikmarkedet er brandvarmt i Danmark for tiden, og Logistic Contractor har en konkurrencedygtig profil og en ekspertise, som vi tror markedet vil tage vel imod, så det kommer til at blive en spændende rejse.”

Effektivt, moderne og bæredygtigt byggeri
Netop i disse dage er LC ved at lægge sidste hånd på et nyt logistikanlæg og hovedkontor til Tjellesen Max Jenne A/S (TMJ), som er en dansk lægemiddelgrossist og -distributør. På en grund i Høje Taastrup, som LC købte i september 2018, har man bygget 7900 m2, hvoraf 1400 m2 består af det nye hovedkontor, mens resten er lager og distribution.

Lageret har blandt andet automatiseret teknik til håndtering og opbevaring af 25.000 bakker, og distributionscentralen skal servicere hele Sjælland. LC og TMJ har indgået en lejeaftale, og fra udviklerens side er man tilfredse med resultatet.

”Det har været meget vigtigt for os og TMJ at skabe et effektivt og moderne logistikanlæg, som samtidig er både pænt og præsentabelt, eftersom virksomheden modtager mange interne og eksterne besøgende”, siger Logistic Contractors salgs- og udviklingschef i Danmark, Mads Rohde, ifølge Estate Media.

Læs også: EAB Sverige opkøber Wica System

Via sit moderselskab, Wästbygg, er LC desuden medlem af Sweden Green Building Council, og sammen med sine kunder har selskabet en målsætning om at ’bygge langsigtet og bæredygtigt’, som det hedder. Til det formål har man udviklet en række standardiserede grønne tilvalg kaldet Green Options, der bl.a. omfatter LED-armaturer, jordvarme og solceller til elproduktion.

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere