29.06.2022  |  Innovation

Life science-industrien kræver skræddersyede automationsløsninger

I det svenske udviklingscenter, Testa Center, går Rockwell Automation og Cytvia sammen for at skabe de digitaliserings- og automationsløsninger, der er life science-industrien længes efter.

På Testa Center, der ligger i Uppsala, Sverige, er Rockwell Automation og dets produkter kommet til at spille en central rolle.

Centeret er et farmaceutisk udviklingscenter, der er blevet etableret i 2018 som et initiativ mellem den svenske regering og virksomheden Cytiva. Siden 2019 har Rockwell Automation og Cytiva samarbejdet omkring automatisering af life science-industriens produktion og derfor indgår automationshuset nu også i arbejdet omkring digitalisering på Testa Center.

“Tilpasningsevne og skalerbarhed er grundlæggende facetter i enhver nutidig life science virksomhed. Dette kan kun opnås og gøres effektivt med en digitaliseret proces og automatiserede løsninger, udviklet specifikt til den farmaceutiske industris behov”, siger Åsa Arvidsson, Vice President, EMEA North region hos Rockwell Automation.

Rockwell Automation og Cytiva bringer hver deres ekspertise inden for life science-produktion og automatisering i spil for at sikre en effektiv, fleksibel og skalerbar platform, designet til at illustrere, bevise og accelerere industriens digitale transformation.

Læs også: Rockwell Automation kåret som en af verdens mest etiske virksomheder igen

Samarbejdet skaber en stærkere integration, bedre dataindsamling og analyse af kernedata til brug i en standardiseret produktionsplatform. 

”Centeret støtter vækst i biologiske, teknologiske og digitale innovationer, der hurtigere, mere præcist og effektivt kan udvikle personlig medicin. Når vi samarbejder og hjælper hinanden, kan vi ikke blot udvikle hurtigere, men vi kan også lave dramatiske ændringer og forbedringer som hjælper mennesker som helhed”, siger Jesper Hedberg, direktør hos Testa Center.

Målet er, at der skal være en lovende fremtid fremtid for digitale løsninger i life science-virksomheder, og Rockwell Automation og Cytvia vil nå deres mål ved at forbedre uddannelse og operatørernes effektivitet, forbedre hastigheden af kvalitetskontrol, effektivisere håndtering af udstyr og intensivering af effektiviteten.   

- KCP

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere