11.04.2022  |  Strategi & ledelse

Rockwell Automation kåret som en af verdens mest etiske virksomheder igen

Det er 14. gang, at Rockwell Automation står på Ethispheres liste over verdens mest etiske virksomheder.

Rockwell Automation, virksomhed dedikeret til industriel automatisering og digital transformation, er blevet anerkendt som en af verdens mest etiske virksomheder i 2022 af Ethisphere. En global organisation, som definerer og fremmer standarderne for etisk forretningspraksis.  

Det er 14. gang, Rockwell Automation er med på denne prestigefyldte liste, som hædrer virksomheder, der demonstrerer exceptionelt lederskab og integritet med fokus på etik, compliance og governance.  

“Vi er stolte over endnu engang at blive hædret af Ethisphere, som fremhæver vores engagement inden for etik og integritet”, siger Rockwell Automations OEM Sales Director North Europe, Felix Langkjær. “Vi udfører arbejde ud over det sædvanlige for vores industrikunder og tilgår udfordringer med passion, fordi det for os er essentielt at gøre arbejdet mere produktivt og bæredygtigt”. 

Læs også: Rockwell Automation investerer i at styrke kundernes cybersikkerhed

Medarbejderengagement i Rockwell Automation drives primært af etik og integritet sammen med et stærkt engagement og en “speak up”- mentalitet, der er stærkt støttet af virksomhedens mangeårige Ombuds-program. Rockwell Automation kræver desuden, at hele bestyrelsen, alle medarbejdere og underleverandører skal gennemføre et Annual Ethics Training-program, som bliver opdateret hvert år.  

“Virksomhedsledere har i dag deres hidtil største mulighed for at lede positiv forandring gennem etik, ansvarlighed og troværdighed. Vi bliver til stadighed inspireret af de virksomheder, der er hædret til World´s Most Ethical Companies og deres dedikation til integritet, bæredygtighed, governance og fællesskab”, siger Ethisphere direktør Timothy Erblich.

Rockwell Automation er en af 136 hædersmodtagere, som er blevet anerkendt på tværs af 22 lande og 45 brancher. Baseret på Ethispheres proprietære Ethics Quotient® omfatter vurderingsprocessen for verdens mest etiske virksomheder mere end 200 spørgsmål omkring kultur, miljømæssige og sociale praksisser, etik, compliance, governance, diversitet og initiativer, der understøtter en stærk værdikæde. 

- KCP

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere