19.03.2018  |  Lager & distribution

Lej lager hos DKI Logistics A/S i Køge

Indhold fra partner Hvad er dette?

Omkring 1. april står DKI Logistics A/S nye lagerhotel i Køge klar til kunder i det sjællandske.

Det bringer virksomhedens samlede kvadratmeter-antal op på omkring 200.000 kvadratmeter, hvoraf de fleste er placeret i Køge.
Baggrunden for byggeriet er en tilgang af nye kunder og øget aktivitet hos de eksisterende.
- Men der er stadig ledige kvadratmeter til rådighed, fortæller Kennet Brinkmann, der er salgs- og udviklingschef Øst for DKI Logistics.
I forvejen er DKI Logistics godt etableret i Køge og Horsens, og den jyske virksomhed er Danmarks tredjestørste udbyder af lagerhotel.

Tænker ikke i kasser
Kunderne er gennem årene kommet gennem organisk vækst, fordi de sætter pris på at samarbejde med en virksomhed, der ikke tænker i kasser:
- Vi gør meget ud af at tilbyde lige præcis den løsning, der passer til kunderne, understreger Kennet Brinkmann.
Læg dertil, at DKI Logistics altid har sat en ære i ordnede forhold, hvilket har resulteret i en AA rating fra Danske Soliditet, og desuden løbende har investeret i ny teknologi, så mange processer er digitaliserede og automatiserede.

Håndterer lager og distribution
Nogle af DKI Logistics A/S’ kunder lejer blot pladsen, men de fleste vælger at lade DKI Logistics håndtere både lager og distribution.
- Da jeg sagde ja-tak til jobbet hos DKI Logistics, vidste jeg godt, at jeg kom til Danmarks bedste 3PL-udbyder, siger salgs- og udviklingschefen, der begyndte i jobbet 1. marts.
- Hvad, jeg faktisk ikke vidste, var, at vi kan tilbyde tømning af banegods i Køge. Vi har nemlig spor direkte ind til vores lager i Køge!
Det er relevant for kunder, der får gods ind med tog eller overvejer at få det. Derudover råder DKI Logistics også over mere end 100 trailere og kan derfor tilbyde en stærk kvalitet på Full og Partload i Danmark.

Mangler du lagerplads på Sjælland og hjælp til at håndtere logistik og lager?

Så kontakt salgs- og udviklingschef Øst Kennet Brinkmann.

Han træffes på mobil 40708644 eller mail kbr@dki-logistics.dk

Du kan også kontakte salgs- og udviklingschef Vest Jens Christian Dahl.

Ham finder du på mobil 30381034 eller mail jcd@dki-logistics.dk
 

Mere fra DKI Logistics

DKI Logistics

www.dki-logistics.dk

Vi vil være de bedste til tredjepartslogistik (3PL). Vi vil være de bedste til at give kunden det, som kunden har behov for uanset, om det er lagerhotel i Horsens eller Køge, lagerhåndtering eller logsitik og distribution. Det gør vi blandt andet ved at arbejde under mottoet »Hvad kan vi gøre for dig?« . Vi tror på, at de bedste løsninger bliver til igennem et samarbejde mellem kunden,…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere