15.08.2018  |  Lager & distribution

Case: Lagerløsning fra Constructor går i højden

Indhold fra partner Hvad er dette?

Det er aldrig et godt tidspunkt, når en komponent går i stykker eller har brug for service, uanset branche. Men når de pågældende komponenter anvendes i skibe, kraftværker og offshore-industrien, er det altafgørende at få dem repareret i en fart.

VMS Group sætter en ære i deres evne til at servicere og reparere alle typer af væsentlige komponenter fra disse brancher, herunder dieselmotorer, turboladere, gearkasser og propeller.

På grund af stramme deadlines gør virksomheden en enorm indsats for at yde god kundeservice, herunder at holde deres lagerfaciliteter kørende døgnet rundt 365 dage om året.  

Virksomheden havde brug for en lagerløsning til deres lager i Frederikshavn, der gjorde det muligt at følge med efterspørgslen. I tæt samarbejde med kunden har Constructor udviklet en tre-i-en løsning, der opfyldte alle VMS Groups behov. Løsningen består af: 

Tornado Lagerautomat, der er ideel til opbevaring af små emner, rummer 190 kvm reoler på et areal på kun 12 kvm.  

Tre dobbelte P90 Smalgangsreoler, der udnytter en loftshøjde på 8 meter.  

En mezzanin-konstruktion der har skabt endnu mere plads og mulighed for opbevaring af de mest pladskrævende og uhåndterlige genstande.  

Læs mere

Mere fra CONSTRUCTOR DANMARK A/S

CONSTRUCTOR DANMARK A/S

www.constructor.dk

Constructor Danmark A/S er brancheledende leverandør af lager- & logistikløsninger.Uanset om du er på jagt efter reoler til lageret, værktøjsskabe til værkstedet eller søger eksperthjælp til det lovpligtige reoleftersyn kan Constructor hjælpe dig. Faktisk kan vi tilbyde dig en komplet pakke lige fra lageroptimering til produkter, montage & service/eftersyn. Vi kan simulere dit nye lag…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere