Lad os sammen sætte Food Waste & Loss på menuen!
Vi er glade for at kunne invitere dig til Bureau Veritas' Food Waste & Loss Temadag.
Temadagen finder sted den 10. november 2023 i de indbydende og atmosfæriske omgivelser hos G.A.S.A i Odense. Her får du mulighed for at opleve en dag fyldt med inspiration og vigtige indsigter inden for Food Waste and Loss.
Vi har samlet en række spændende talere, som kaster lys over komplekse og relevante emner såsom madspild, overforbrug, digitale værktøjer, og fremtiden inden for madspild og -tab. På dagen får du chancen for at dykke ned i problematikken omkring emnet, og hvordan vi sammen og hver for sig kan træffe bedre valg i hverdagen for at fremme en bæredygtig udvikling.
Tilmelder du dig senest den 25.9 får du din billet til kun 995 kr. (Ekskl. moms)
Dagens program
09.00-09.30 - Ankomst, croissant + kaffe/the og registrering
09.30-09.35 - Velkommen ved Lone Hansen, Market Leader Retail & Food, Bureau Veritas
09.35-10.35 - Sammen mod madspild - Selina Juul, Stifter og bestyrelsesformand, Stop Spild Af Mad
10.35-10.50 - Pause
10.50-11.45 - Fødevarestandarder sætter rammen og sikrer fælles retningslinjer - Lone Hansen, Market Leader Retail & Food, Bureau Veritas
11.45-12.30 - Frokost
12.30-13.15 - Dagrofas vej mod 50% reduktion i madspild involverer både engros, detail og foodservice - Karin Frøidt, Koncernkvalitetschef, Dagrofa
13.15-14.00 - Reduktion af madspild hos Arla Foods - Line Aagaard, Bæredygtighedsansvarlig, Arla
14.00-14.20 - Pause med kaffe og kage
14.20-15.05 - Lad os være ærlige omkring madspild - Michelle Rahbek, Bæredygtigheds og Udviklingskonsulent, Jespers Torvekøkken
15.05 - Opsummering og tak for i dag