13.01.2020  |  Strategi & ledelse

Kranvirksomheder indgår samarbejde om salg af tyske traverskraner

Fyns Kran Udstyr og AB Kransystem har valgt at indgå strategisk samarbejde omkring salg og markedsføring af det tyske ABUS Kransysteme, en af verdens førende producenter inden for traverskraner op til 120 tons, i Danmark.

Fra den 1. januar 2020 er Fyns Kran Udstyr gået sammen med AB Kransystem for at sælge og markedsføre ABUS Kransystemes produkter på det danske marked. Den tyske kranfabrikant er blandt de største producenter af traverskraner på globalt plan, og er i 16 år blevet forhandlet gennem AB Kransystem i Aalborg.

Læs også: Shipping- og logistikselskaber indgår alliance for at reducere maritimt klimaaftryk

Fyns Kran Udstyr har i forvejen kompetencer i salg af løfte- og håndteringsudstyr, kraner samt lovpligtig service og har afdelinger flere steder i Danmark.

Dette kombineret med AB Kransystems erfaring og tekniske kompetencer inden for branchen skal forstærke ABUS’s tilstedeværelse og øge markedsandelene i Danmark inden for de næste år.

Læs også: Samarbejde vil fremme bioLNG som brændstof i europæiske lastbiler

”Vores store passion for teknik og gode løsninger inden for kranområdet går hånd i hånd med Fyns Kran Udstyrs stærke kommercielle egenskaber. Vi vil aldrig kunne nå ud i hjørnerne af markedet, som Fyns Kran Udstyr kan, og samtidig så deler vi en grundholdning om at levere kvalitet, både i rådgivningen samt før, under og efter at kranløsningen er leveret”, siger direktør for AB Kransystem, Tom Jacobsen.

- HL

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere