13.02.2020  |  Branchenyt

Kendt mand på direktør-posten hos DKI Logistics A/S

Indhold fra partner Hvad er dette?

Preben Borregaard er genindtrådt som administrerende direktør hos DKI Logistics A/S.

Det er et kendt ansigt, der har sat sig i direktør-stolen hos DKI Logistics A/S. Preben Borregaard grundlagde nemlig virksomheden i 2001 og var direktør frem til oktober 2016. De senere år har han været en aktiv formand for virksomhedens bestyrelse. Den post er nu overtaget af Torben Bertin Hein.

Regionsudbud til en halv milliard kroner

DKI Logistics A/S er i dag blandt de førende inden for 3PL i Danmark og vandt i 2018 Region Midtjyllands EU-udbud om driften af et nyt lager. Region Midtjylland valgte DKI Logistics A/S, fordi virksomhedens tilbud var både billigst og havde den højeste kvalitet. 


Det er første gang, regionen lægger den samlede lager-drift ud i et offentligt-privat samarbejde, og den 15-årige kontrakt har en samlet værdi af op mod en halv milliard kroner.


DKI Logistics A/S byggede ekstra lagerfaciliteter og investerede i en fuldautomatisk pakkerobot til 80 millioner kroner.
Den første ordre blev midt i oktober sendt afsted til Regionshospitalet Horsens, og den øvrige implementering skrider planmæssigt fremad.

Revolutionerer 3PL

Investeringen af robotten kommer også virksomhedens øvrige kunder til gode, idet den revolutionerer måden at drive 3PL på. I stedet for princippet man-to-goods opererer den med goods-to-man, hvilket betyder, at en medarbejder kan pakke langt flere leverancer i timen.

Lokationer i Horsens og Køge

DKI Logistics A/S har lokationer i Horsens og Køge. Kunderne er blandt andre supermarkedskæder, byggemarkedskæder, healthcare, webshops og en række øvrige segmenter.

De serviceres med bl.a. lagerhotel, pakning og forsendelse. DKI Logistics A/S har 13 egne lastbiler, 110 egne trailere og samarbejder med en række eksterne vognmænd.

Virksomheden er kendt for at have kunden og medarbejderne i centrum. Derfor er alle ansatte med kundekontakt for eksempel dansktalende, og alle medarbejdere er ansat på dansk overenskomst.

Solid og social

DKI Logistics A/S er selvfinansierende og AA-ratet af Soliditet A/S.

Hos DKI Logistics A/S arbejdes aktivt med FNs verdensmål blandt andet ved at sikre så energirigtige løsninger som muligt. Virksomheden er desuden flere gange tildelt Horsens Kommunes CSR-mærke for at tage socialt arbejde og hjælpe mennesker på kanten af arbejdsmarkedet tilbage i job.

Læs mere om DKI Logistics A/S her

Mere fra DKI Logistics

DKI Logistics

www.dki-logistics.dk

Vi vil være de bedste til tredjepartslogistik (3PL). Vi vil være de bedste til at give kunden det, som kunden har behov for uanset, om det er lagerhotel i Horsens eller Køge, lagerhåndtering eller logsitik og distribution. Det gør vi blandt andet ved at arbejde under mottoet »Hvad kan vi gøre for dig?« . Vi tror på, at de bedste løsninger bliver til igennem et samarbejde mellem kunden,…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere