23.07.2019  |  IT

IoT: Internet of Things er for alle – også for logistikvirksomheder

Indhold fra partner Hvad er dette?

IoT er en af tidens største trends, og det er blevet langt mere tilgængelig de seneste år, men hvad er det egentlig, og er det noget, der kan skabe værdi for din forretning? Få et enkelt og præcist svar i Kapacitys blogindlæg.

IoT er i virkeligheden en simpel størrelse, men dermed ikke sagt, at definitionen er ligeså. Definitionen er typisk præget af en meget teknisk tilgang, som gør det vanskeligt at forstå.

Begrebet kan dog forklares på en helt simpel måde: IoT refererer til, at vi tager alle fysiske ting og steder og forbinder disse til internettet.

I blogindlægget kommer vi ind på, hvornår man kan bruge IoT, hvad det kræver og hvordan IoT kan skabe værdi for dig og din organisation.

IoT er for alle – også logistikvirksomheder

Man kan bruge IoT, så snart der er en eller flere fysiske genstande eller steder, man ønsker at indsamle data om.

Der er mange muligheder indenfor IoT, og der er flere forretningsområder, hvor det kan skabe værdi.

IoT kan b.la. bruges til Geo Location, således du kan følge, hvor dit udstyr eller dine varer befinder sig i verden. På den måde kan IoT være med til at revolutionere logistikområdet.

Mange områder af logistik kan være meget kompliceret, og der er derfor et stigende ønske om innovative løsninger, der kan hjælpe på området.

Iot kan desuden være behjælpelig til lagerstyring; en-til-en kontrol med hvad du har på lager uden, at det afhænger af, om der manuelt er blevet foretaget nedskrivninger. 

Mulighederne indenfor IoT er mange, og du kan få mere inspiration og indsigt i blogindlægget her.

Tags: Kapacity

Mere fra Kapacity

Kapacity

https://www.kapacity.dk

Kapacity blev grundlagt i 2008 af fem ambitiøse partnere – alle med et ønske om at levere data warehouse- og Business Analytics-løsninger i verdensklasse. Siden har virksomheden vokset sig til at være en af de toneangivende aktører i den danske Business Intelligence-branche, og vi har i dag kontorer i København, Aarhus og Kolding. Vi dækker hele landet med lokale ressourcer.Vi mener, at erfa…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere