05.05.2015  |  IT

Indiske it-sourcing-leverandører er Nordens foretrukne

Indhold fra partner Hvad er dette?

Inderne er stadig de foretrukne leverandører af it-sourcing-ydelser i Norden, viser en ny rapport.

Når det kommer til it-sourcing-ydelser, er Inderne stadig de mest populære leverandører i Norden. Det viser 2015-udgaven af PA Consulting Group og Whitelanes sourcing-rapport.

Læs også: DI: Optimisme og nye muligheder i Indien

Hermed har den indiske sourcing-gigant TCS forbedret tilfredsheden blandt de nordiske kunder fra 83 procent i 2014 til 87 procent i år.

En af årsagerne er blandt andet, at TCS og de øvrige indiske it-outsourcing-leverandører tilgår markedet meget velovervejet, vurderer it-sourcing-ekspert Henrik Ringgaard Pedersen fra PA Consulting Group.

”TCS og de øvrige topscorere i undersøgelsen forstår kundernes industri i dybden og er i stigende grad begyndt at etablere sig lokalt. Disse leverandører investerer aktivt i et langsigtet tillidsforhold med deres kunder, hvor det ikke handler om en kortsigtet løsning, men om et kvalitetsløft af deres kunders it- og i nogle tilfælde forretningsmæssige værdi”, siger Henrik Ringgaard Pedersen.

Læs også: Studerende udgiver bog om indisk forretningskultur

PA Consulting Group har i samarbejde med Whitelane udarbejdet it-sourcing-rapporten baseret på 1.000 unikke outsourcing-kontrakter samt uddybende svar fra over 320 respondenter i hele Norden.

-SSM

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere