26.08.2022  |  Branchenyt

IFS køber Ultimo

Med opkøbet af Ultimo styrker IFS sine EAM-kompetencer betragteligt. IFS får tilført nye SaaS-løsninger, en stor kundedatabase samt et stærkt ekspertteam.

IFS har netop underskrevet den endelige aftale om at købe hollandske Ultimo Software Solutions. Ultimo er specialiseret i cloudbaserede EAM-løsninger (Enterprise Asset Management), som er bredt anerkendt for at være både komplette, fleksible og konfigurerbare.  

IFS har i forvejen en meget stærk position på EAM-markedet, som er opnået i kraft af branchespecifikke end-to-end-løsninger til virksomheder med komplekse behov. I juni udpegede analysefirmaet Gartner således IFS som den stærkeste EAM-leverandør med den største markedsandel og vækst sammenlignet med konkurrenterne SAP, IBM, Infor og Oracle.  

Opkøbet af Ultimo tilfører IFS’ EAM-maskine yderligere kræfter. IFS’ cloud-løsninger på området suppleres med Ultimos opgavespecifikke løsninger, der er både enkle og hurtige at implementere og skaber værdi på kort tid.

Læs også: Kvinderne rykker frem i IFS i Norden

Kombinationen af de to løsningspaletter giver IFS en klar fordel i forhold til konkurrenterne, da IFS er den eneste leverandør, der kan levere cloudbaserede EAM-løsninger, som både kan dække hele den komplekse EAM-behovskæde og varetage en specifik opgave som stand alone-løsning. 

Ultimo blev etableret i 1988 og har over 2.000 kunder primært i Europa med navne som London Gatwick Airport, BASF, VTTI, Ravago, Vion Food Group, Argent Energy og Hutchison Ports ECT Rotterdam på kundelisten. 

- KCP

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere