16.11.2020  |  Branchenyt

Case: Hvem er din logistiksparringspartner?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Styr på lager-logistikken hos Danmarks største sportskæde.

Hvem er din logistiksparringspartner? Måske et af de længste ord du har læst i dag…
Men ikke desto mindre er det netop, hvad Apport er for SPORT 24.

SPORT 24 – DK's største sportskæde – har butikker og outlets fordelt over hele Danmark. Og deres stærke webshop giver dig muligheden for at shoppe hvor og hvornår, det passer dig.

Det betyder altså også, at SPORT 24 håndterer deres lager med omhu.

”Vi er stolte af, at SPORT 24 valgte Apport som deres fremtidige logistiksparringspartner. Det er et spændende setup, vi i samarbejde med SPORT 24 har lavet til at håndtere deres mange lagre og webshoplager.
Inden længe går løsningen i luften, og det glæder vi os rigtigt meget til”, udtaler Asger Sandberg Petersen, CSO Apport Systems A/S.

Og blot for at nævne én af fordelene ved Apports løsning, så kan dit lager med Apport WMS blive din konkurrencemæssige fordel, og løsningen understøtter alle trin på varens rejse.

Apport går nemlig ind for at optimere dit lager, så det bedst muligt effektiviseres og skaber værdi hos dine kunder.

Her kan du læse mere om vores WMS.

Mere fra Apport Systems A/S

Apport Systems A/S

www.apportsystems.dk

Apport Systems er sparringspartner på WMS området. Vi leverer til 100% fastpris, sikrer procesoptimering samt forankring i organisationen.

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere