19.05.2021  |  Planlægning

Hvad er sammenhængen mellem Workforce Management-teknologi og bæredygtighed?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Det er efterhånden meget almindeligt at sammenkæde bæredygtige arbejdsmiljøer med moderne teknologi og dataanalyser. Men hvad er sammenhængen, egentlig?

Ofte fremgår det ikke tydeligt af det skrevne eller sagte, men det ligger næsten skjult i begrebet "bæredygtighed", at det kræver større investeringer i arbejdspladsen og sine medarbejdere for bl.a. at opnå øget tvivsel, fleksibilitet og et forbedret arbejdsmiljø. 

Så er det overhovedet muligt, at teknologi inden for 'workforce management', ifbm. planlægning af arbejdsstyrken, kan forbedre arbejdsforholdene, øge trivsel samt medarbejderengagement - uden det er ensbetydende med skyhøje omkostninger?

D. 3 juni præsenterer ORTEC en ny generation af workforce management software, som medvirker til højt engagement og medarbejdertilfredshed - alt imens omkostninger reduceres og fleksibiliteten øges betragteligt på arbejdspladsen. 

Interesseret? Læs mere her: https://register.gotowebinar.com/register/1759949094501502736?source=li

LinkedIn eventside: https://www.linkedin.com/events/theenablerofanengaged-costeffic6790558187989872640/

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere