18.09.2019  |  Branchenyt

Gør din ruteplanlægning mere effektiv og pålidelig

Indhold fra partner Hvad er dette?

Det er ikke en nem opgave at levere varer på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt, særligt hvis du opererer med mange varierende destinationer og forskellige transportmidler.

ORTEC’s lastoptimerings-software optimerer tidsplanerne for dine medarbjedere og udvælger de mest effektive ruter, samtidig med at det er muligt for dig at tage dine medarbejderes og kunders personlige præferencer med i udregningen.

Vores ruteplanlægnings-software fokuserer også på den forventede trafikmængde og andre faktorer, hvilket øger pålideligheden af din planlægning. Kundernes tilfredshed øges med en tracking & tracing-feature, der udover at spare tid også sparer antal køre kilometer og begrænser jeres Co2-udledning.

Læs mere her:

https://ortec.com/da-da/virksomhedsvaerdier/ruteplanlaegning-lastning

Mere fra ORTEC Nordic A/S

ORTEC Nordic A/S

www.ortec.com/da-dk/

ORTEC er en af verdens førende virksomheder inden for optimeringssoftware og analyseløsninger. Vi gør din virksomhed mere forudsigelig og effektiv ved at omsætte komplekse udfordringer til brugervenlige løsninger. ORTEC blev grundlagt den første april 1981 af fem økonometristuderende på Erasmus Universitetet i Rotterdam. De fandt ud af, at m…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere