22.04.2021  |  Lager & distribution

Hummel tager første spadestik til nyt internationalt distributionscenter

På en grund i Padborg har sportsbrandet Hummel sammen med Aabenraa Kommune taget første spadestik til, hvad der skal blive et nyt automatiseret lager og distributionscenter. Med den store investering stræber Hummel efter at servicere endnu flere markeder og kunder bedre og hurtigere end nogensinde før.

”Selvom klart størstedelen af vores omsætning efterhånden kommer fra udlandet, så er vi stolte over vores danske rødder og glæder os over at kunne bidrage med en masse nye danske arbejdspladser”, fortæller CEO for Hummel Allan Vad Nielsen i anledningen af, at byggeriet af virksomhedens nyeste lager og distributionscenter er gået i gang.

Det danske sportsbrand har nemlig valgt at lægge sit nye lager og distributionscenter i Padborg, Sønderjylland. Hummel har købt den 61.000 kvadratmeter store grund af Aabenraa Kommune, som ligger strategisk vigtigt placeret i forhold til at nå hurtigt til en række vigtige markeder for den internationale virksomhed.

”Jeg er meget glad for, at Hummel har besluttet at bygge deres højteknologisk distributionscenter i Aabenraa Kommune i et i forvejen stærkt erhvervsområde, og jeg ser frem til at følge byggeriet. I Padborg får Hummel en stærk infrastruktur, som samtidig er porten til Europa med direkte adgang til det europæiske motorvejsnet”, siger borgmester Thomas Andresen, som samtidig glæder sig over, at lageret, når det står færdigt og er klar til at blive taget i brug, vil skabe nye, lokale arbejdspladser.

Læs også: DSV bygger nyt integreret logistikcenter i Stockholm

I første omgang bliver det automatiserede lager og distributionscenter 24.000 kvadratmeter stort, men med en grund på 61.000 kvadratmeter er der med overlæg plads til udvidelser.

”Vi bygger i første omgang 24.000 m2 stort distributionscenter med plads til yderligere udvidelse i takt med vores fremtidige vækst. Selvom 2020 på mange måder har været et hårdt, udfordrende og anderledes år for hummel, så har vi fået en fantastisk start på 2021 og ser mere positivt på fremtiden end nogensinde før. Derfor fastholder vi også fortsat vores målsætning om at realisere en omsætning på 2 mia. DKK i 2023”, forklarer Allan Vad Nielsen.

Det nye lager og distributionscenter skal, når det står færdigt, håndtere forsendelser til mere end 30 lande.

- KCP

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere