22.08.2019  |  Lager & distribution

Horsens-virksomhed first-mover i Danmark med nyt anlæg

Indhold fra partner Hvad er dette?

Som den første 3PL-virksomhed i Danmark tager DKI Logistics A/S  1. september et helt nyt automatiseret kasselager i brug. Kasselageret har en kapacitet på mere end 500.000 lokationer og kan håndtere mere end 50.000 ordrelinjer i døgnet.

Ingen kunder er for små, og ingen er for store. DKIs nye anlæg giver selv mindre kunder særdeles attraktive priser.

- Vi har gået stille med dørene, mens vi har bygget anlægget op, fortæller direktør Thomas Haber Borch.

- Men nu er vi klar til at fortælle om de mange muligheder.

Mens traditionel 3PL er bygget på princippet ”man to goods”, vil det nye kasselager betyde at princippet ændres til ”goods to man”

Særligt attraktivt for grossister og webshops
De nye muligheder er attraktive for mange typer kunder, men i særlig grad for dem, hvor enhedsprisen har en relativ stor betydning.

Baggrunden for investeringen i anlægget er, at DKI Logistics A/S sidste år vandt et udbud fra Region Midtjylland. Opgaven går ud på at forestå den samlede vareforsyning til samtlige sygehuse, sundhedshuse, institutioner, praktiserende læger samt fodterapeuter i Region Midtjylland.

Det er første gang, regionen lægger den samlede lager-drift ud i et offentligt-privat samarbejde, og den 15-årige kontrakt har en samlet værdi på mere end en halv milliard kroner.

De ansatte på sygehusene, sundhedshusene, institutionerne samt de praktiserende læger og fodterapeuter bestiller varerne direkte hos DKI Logistics A/S.

Varerene plukkes og pakkes herefter på lageret og leveres af  DKI Logistics A/S fra dag til dag direkte til de enkelte afdelinger på sygehusene samt de øvrige modtagere, der kan bestille fra lageret.

I alt skal DKI Logistics A/S levere til flere tusinde modtager på sygehusene og omkring 1000 adresser på praksisområdet.

Det er den specialiserede viden om og erfaring med at pakke og levere mange forskellige varer til mange forskellige adresser, der nu også kommer andre kunder end Region Midtjyllands sundhedsvæsen til gode.

FAKTA OM DKI LOGISTICS A/S

DKI Logistics A/S er grundlagt 1. april 2001 og er i dag blandt de førende inden for 3PL i Danmark. Virksomheden er kendetegnet ved en flad organisation med kort vej til beslutninger og en fleksibel og forandringsvillig kultur med fokus på kunderne.

Virksomheden er kendt som pålidelig og velkonsolideret med en AA-rating fra Soliditet A/S. DKI Logistics A/S er økonomisk uafhængig.

DKI Logistics A/S har hovedkontor og ca. 85.000 kvm. lager i Horsens – direkte til E45 – samt ca. 90.000 kvm. lager i Køge ved E20. Virksomheden tilbyder også dansk distribution og bruger kun danske chauffører.

Mere fra DKI Logistics

DKI Logistics

www.dki-logistics.dk

Vi vil være de bedste til tredjepartslogistik (3PL). Vi vil være de bedste til at give kunden det, som kunden har behov for uanset, om det er lagerhotel i Horsens eller Køge, lagerhåndtering eller logsitik og distribution. Det gør vi blandt andet ved at arbejde under mottoet »Hvad kan vi gøre for dig?« . Vi tror på, at de bedste løsninger bliver til igennem et samarbejde mellem kunden,…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere