24.08.2020  |  Branchenyt

Horsens-firma åbner afdeling i Herning

Indhold fra partner Hvad er dette?

Behov fra kunder giver arbejdspladser

DKI Logistics A/S åbnede 15. august en afdeling i Herning. Det betyder foreløbigt ca. 15 nye arbejdspladser til byen.

Det fortæller driftsdirektør René Møller Klausen fra DKI Logistics A/S.

DKI Logistics A/S har hovedsæde i Horsens samt en afdeling i Køge.

- Når vi nu også åbner en afdeling i Herning, skyldes det ønsker fra eksisterende og nye kunder, der ønskede en placering tæt på motorvejen i Herning, siger René Møller Klausen.

DKI Logistics A/S får til huse i HI Parken og har foreløbig 30.000 kvadratmeter lager til rådighed.

Horsens, Køge – og Herning
DKI Logistics A/S er grundlagt 1. april 2001 og er i dag blandt de førende inden for lagerhåndtering og logistik i Danmark. Virksomheden er kendetegnet ved en flad organisation med kort vej til beslutninger og en fleksibel og forandringsvillig kultur med fokus på kunderne.

Virksomheden er kendt som pålidelig og velkonsolideret med en AA-rating fra Soliditet A/S. DKI Logistics A/S er økonomisk uafhængig.

DKI Logistics A/S har hovedkontor og ca. 93.000 kvm. lager i Horsens – direkte til E45 – samt ca. 90.000 kvm. lager i Køge ved E20 – og nu altså også i Herning. Virksomheden tilbyder også dansk distribution og bruger kun dansktalende chauffører.

Ny teknologi
At følge med den teknologiske udvikling er en vigtig del af virksomhedens DNA. Da den i 2018 vandt et milliardstort udbud om at forestå den samlede vareforsyning til samtlige sygehuse, sundhedshuse, institutioner, praktiserende læger samt fodterapeuter i Region Midtjylland, investerede virksomheden 190 millioner kroner i et fuldautomatisk kasseanlæg og en ny lagerhal. Anlægget er med 73.000 kasser i fuld drift, og der kan plukkes 3000 enheder i timen.

Mere fra DKI Logistics

DKI Logistics

www.dki-logistics.dk

Vi vil være de bedste til tredjepartslogistik (3PL). Vi vil være de bedste til at give kunden det, som kunden har behov for uanset, om det er lagerhotel i Horsens eller Køge, lagerhåndtering eller logsitik og distribution. Det gør vi blandt andet ved at arbejde under mottoet »Hvad kan vi gøre for dig?« . Vi tror på, at de bedste løsninger bliver til igennem et samarbejde mellem kunden,…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere