29.05.2023  |  Strategi & ledelse

Har I brug for en sikkerhedsrådgiver?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vidste du, at der er krav om, at din virksomhed har en sikkerhedsrådgiver tilknyttet, hvis I udfylder transportdokumenter, mærker, emballerer, læsser, aflæsser, sender eller transporterer farligt gods over den såkaldte “frimængde” (over 1.000 farepoints)?

Hvis I er underlagt dette krav, kan I vælge at uddanne en eller flere medarbejdere til at varetage opgaven eller I kan vælge en ekstern sikkerhedsrådgiver.

Er du i tvivl om, hvorvidt der er behov for en intern eller ekstern sikkerhedsrådgiver eller har du spørgsmål til transport af farligt gods, er du velkommen til at udfylde formularen for en uforpligtende snak.

”Udfyld formularen”

Tag testen her

Bureau Veritas har mange års erfaring med at være ekstern sikkerhedsrådgiver for store som små virksomheder. Ligeledes har vores kompetente undervisere solid erfaring med at forberede de personer, der skal fungere som interne sikkerhedsrådgivere og som derfor skal op til Beredskabsstyrelsens grundlæggende sikkerhedsrådgivereksamen, på vores åbne kurser.

ADR Sikkerhedsrådgiver Uddannelse
Skal du være intern sikkerhedsrådgiver eller står du over for Beredskabsstyrelsens grundlæggende sikkerhedsrådgivereksamen kan du her høre, hvorfor man bør tage et forberedende kursus først.

ADR Sikkerhedsrådgiver Uddannelse >>

ADR Sikkerhedsrådgiver Uddannelse (fornyelse) >>

Mød en sikkerhedsrådgiver
Camilla Jeannett Dahl er en af vores sikkerhedsrådgivere og har flere års erfaring som sikkerhedsrådgiver og farligt gods-underviser hos Bureau Veritas.

Har du nogle spørgsmål?
Camilla er, sammen med resten af farlig gods-teamet, klar til at hjælpe jer med de udfordringer og opgaver, I måtte stå over for. Du kan komme i direkte kontakt med Camilla på camilla-jeannett.dahl@bureauveritas.com.

Mere fra Bureau Veritas

Bureau Veritas

https://www.bureauveritas.dk

Vi skaber sikkerhed og værdi for vores kunder.Bureau Veritas HSE er førende indenfor kemi, farligt gods og sikkerhedsrådgivning.Viden, erfaring og praktisk forretningsforståelseVores medarbejderes viden og erfaring med lovgivning, forretningsprocedurer, sprog og kultur i flere end 40 lande gør os til den naturlige samarbejdspartner, når det gælder både nationale og internationale opgaver.Kompetenc…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere