14.01.2020  |  Lager & distribution

Guide til optimal lagerindretning

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hvordan sikrer du dig optimal lagerindretning? Svaret er enkelt og så alligevel ikke: du skal gøre et grundigt forarbejde.

Det starter med indsamling af data: data om din lagerbygning, hvadenten den er ny eller gammel. Hvor høj er den? Hvor er døre og porte placeret? etc.

Dernæst skal du have data om dine produkter. Dette er sikkert allerede tilgængeligt, men er de også i et format, du kan bruge? Du skal f.eks. vide dimensionerne og vægten, men også en ABC-kategorisering er vigtig.

Så fortsætter du med data om håndteringen af disse produkter. Hvilken truck bruges i dag /eller skal I bruge fremover?

Alle disse data skal kombineres med det fremtidige behov. Hvilken vækststrategi har I? Der skal jo gerne være plads til alle varer. Og så er der økonomien, hvilket budget har du til rådighed. Nogle vil mene, at det i virkeligheden er her det starter.

Læs hele guiden her

Mere fra CONSTRUCTOR DANMARK A/S

CONSTRUCTOR DANMARK A/S

www.constructor.dk

Constructor Danmark A/S er brancheledende leverandør af lager- & logistikløsninger.Uanset om du er på jagt efter reoler til lageret, værktøjsskabe til værkstedet eller søger eksperthjælp til det lovpligtige reoleftersyn kan Constructor hjælpe dig. Faktisk kan vi tilbyde dig en komplet pakke lige fra lageroptimering til produkter, montage & service/eftersyn. Vi kan simulere dit nye lag…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere