17.09.2019  |  Branchenyt

GS1 Denmark byder velkommen til Matas

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hos GS1 Denmark kigger vi hele tiden på muligheder for at øge værdien for vores medlemmer, og derfor tager GS1Trade Sync nu et skridt ind i kosmetikverdenen.

Vi er meget glade for - og stolte af - at kunne byde Matas velkommen til GS1Trade Sync som datamodtager. 

Med Matas begynder vi at arbejde os videre fra vores udgangspunkt, som er retail-famillien (Salling Group, Coop Danmark, Reitan og Dagrofa), hen mod at give endnu mere værdi for vores leverandørmedlemmer. For en stor del af vores medlemmer så som Lóreal, Unilever og P&G, har det nemlig længe været et ønske, at kunne benytte GS1trade Sync til at levere data til Matas. 

I første omgang vil Matas benytte GS1Trade Sync til at modtage logistisk data, og den del af data som benyttes til planogrammer (Space), samt billeder. Det betyder, at vores services GS1Trade Exact og GS1Trade Image i høj grad gør sig gældende. 

I den kommende tid arbejder vi os også hen imod Legetøj og Isenkram. Så de medlemmer, der også har disse produkter, kan øge værdien af deres medlemskab hos GS1Trade Sync. For hver gang vores medlemmer kan bruge GS1Trade Sync til at levere data til en kunde, udskiftes en manuel proces, og oprettelse og tilrettelse af produktdata gøres mere simpelt. 

Mere fra GS1 Denmark

GS1 Denmark

www.gs1.dk

  • info@gs1.dk
  • 39278527
  • Vesterbrogade 149, 1620 København V

Vi hjælper virksomheder med at effektivisere deres forsyningskæde. Midlet er GS1 Standarderne for unik produkt-identifikation, automatiseret datafangst og datadeling.  

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere