GS1 Denmark

Branchenyt

Hvad er din drøm?

Du drømmer nok ikke om endnu et it-system, men måske drømmer du alligevel om GS1Trade Sync Light

Indhold fra partner

Branchenyt

Stregkodescanning er stadig central for tryghed for patienter og plejepersonale

På næsten daglig basis forhindrer simpel stregkodescanning utilsigtede hændelser ifb. med medicinering. Så hvordan kan vi få tænkt scanning ind i flere processer?

Indhold fra partner

Branchenyt

Quickguide: Vælg den rigtige stregkode til dit behov

Streger er nemlig ikke bare streger. De skal vælges ud fra den situation, som stregkoden skal bruges i – ellers kan din kunde ikke bruge den.

Indhold fra partner

Branchenyt

Regionerne løfter logistikken til strategisk niveau

Hvis du har bare lidt erfaring med logistik, vil det være nemt at forestille dig, hvor gigantisk en opgave det er at køre en effektiv logistik i og mellem Danmarks hospitaler.

Indhold fra partner

IT

Digitale forbrugere får ukorrekte informationer

Når de digitale forbrugere bestiller fødevarer over nettet, kan de ikke altid regne med, at alle informationer om den enkelte vare er digitalt tilgængelige, viser nye tal fra GS1 Denmark.

IT

Dansk fødevaresektor er under datafangst-pres

Et EU-regulativ for fødevarevirksomheder træder i kraft 14. december 2014, og de fleste danske fødevareleverandører kæmper med at blive klar. Det er nemlig en kæmpeopgave, og tiden er knap.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere