07.02.2020  |  Branchenyt

Gratis seminar med Slimstock og Apport

Indhold fra partner Hvad er dette?

Formålet med seminaret er at dele indsigt og værdifuld viden mellem professionelle fagfolk. Du vil møde spændende indlægsholdere og andre Slimstock og Apport kunder inden for bl.a. detail, e-handel og Fast Moving Consumer Goods.

Apport og Slimstock vil gerne invitere til et gratis videndelingsseminar hos Microsoft Danmark.


På seminaret vil der kigges på morgendagens forsyningskæde, hvor trends og facts i 2020 vil være på programmet. Formålet vil være at dele indsigt og brugbar viden blandt fagfolk, hvor de tilmeldte blandt andet kan møde andre kunder og indlægsholdere fra detail, e-handel og fast moving consumer goods.

En af talerne vil være Lars Bek Jensen fra Langebæk, et af Skandinaviens førende konsulenthuse inden for Supply Chain, logistik og lager. Lars Bek Jensen har mere end 20 års erfaring som konsulent inden for supply chain og logistik, og han vil dele nogle af de udfordringer og erfaringer som han har oplevet, når det handler om supply chain.

Udover at skulle høre på at andre taler, vil der også være god mulighed for, at netværke og dele viden med hinanden. Vi byder på drikkelse i form af kaffe, te og vand og en sandwich, så I ikke går sultne hjem.


Begrænset antal pladser tilbage - så skynd dig!


Da der er få pladser tilbage til dette seminar, skal du hurtigst muligt svare tilbage på om du gerne vil deltage. Det gør du ved at sende en mail til s.spasojevic@slimstock.com - Herefter vil du modtage en mail om din registrering på seminaret.

 

Tid og sted:

Torsdag d. 5. marts 2020 kl. 09.30 – 12.30.Adresse:


Microsoft Danmark
Kanalvej 7, 2800 Kongens Lyngby

Spørgsmål - tøv ikke med at kontakte os

Hvis du skulle have nogle spørgsmål, så skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Det gør du på samme email, nemlig - s.spasojevic@slimstock.com 

Mere fra Slimstock Nordic

Slimstock Nordic

https://www.slimstock.com/dk

Simplificér det operationelle indkøb med automatiske og optimerede forecast- og lagerberegninger. Slim4 er det nye Indkøbssystem der kan sikre en høj servicegrad samtidigt med at lagerbeholdningen ikke følger med op.  Resultater fra mere end 600 kunder globalt sikrer din virksomhed et seriøst alternativ til eksisterende indkøbsprocesser…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere