03.02.2014  |  Branchenyt

GLS opnår ISO-certificeringer for hele koncernen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Systematisk kvalitets- og miljøstyring: Den europæiske pakkedistributør GLS har nu opnået certificering i henhold til de internationalt anerkendte ISO-standarder 14001 og 9001 i hele koncernen.

GLS gennemførte certificeringen på under tre år, hvilket var hurtigere end forventet. I alt blev 19 GLS selskaber certificeret i henhold til ISO 14001-miljøstandarden, heraf fem indenfor den seneste måned: Danmark, Finland, Frankrig, Irland og Portugal. Den internationale kontrolvirksomhed DEKRA kunne bekræfte, at alle selskaberne har et højeffektivt og velfungerende miljøstyringssystem.

"Den bæredygtige drift af alle de nationale selskaber inden for GLS Group bygger på samme princip", siger Rico Back, CEO hos GLS. Virksomhedens miljøpolitik, miljøprogram, processer og specifikke mål er alle nøgleelementer. Koncernen har altid kontrolleret målsætningerne internt, og nu har man også en uafhængig instans' ord for, at GLS løbende forbedrer sin indsats med hensyn til klima- og miljøbeskyttelse.

Det ISO-certificerede miljøstyringssystem bidrager til at opfylde målene i GLS' bæredygtighedsinitiativ ThinkGreen – dvs. konstant reduktion af udledninger, ressourceforbrug og spild. ThinkGreen fungerer som paraply for koncernens miljøaktiviteter og indebærer initiativer, der omfatter alt fra anvendelse af energibesparende teknologi til effektiv routing og miljøbevidst adfærd på arbejdspladsen.

100 % pålidelighed i hele Europa
GLS Group anvender ensartede og høje internationale standarder til at vurdere, sikre og forbedre kvaliteten af sine services. Den vellykkede auditering af GLS Denmark og GLS Finland var afslutningen på ISO 9001 certificeringen af hele koncernen. Det betyder, at GLS dagligt indsamler og behandler nøgledata fra alle landene for at kunne garantere den grundige kvalitetssikring, og bruger dem i styringen af pakkedistributionen.

"De standardiserede processer – og den systematiske forbedring af dem – er helt afgørende for, at vi kan tilbyde kunderne pakkedistribution af samme høje kvalitet overalt i Europa", siger Rico Back. "Pålidelighed og bæredygtighed er centrale faktorer." GLS' kvalitets- og miljøstyringssystemer har vist deres værd. Kvalitetsstyringssystemet har været ISO-certificeret i mere end 10 år i mange af landene, og miljøstyringssystemet blev certificeret første gang i Holland i 2011.

Tags: GLS Denmark

Mere fra GLS Denmark

GLS Denmark

www.gls-group.eu

Kvalitetsførende inden for pakkedistribution og Danmarks største distributionsnetværk til private med personlig betjening. GLS tilbyder pålidelig håndtering af dine pakker - både til erhverv og private i ind- og udland. Vores mange år i branchen har givet knowhow og professionel erfaring i at implementere distributionsløsninger, der passer til dine ønsker og behov. Når du vælger GLS, får…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere