07.09.2017  |  IT

GK Gruppen styrker forretningen med ERP-system fra IFS

GK Gruppen har valgt IFS som leverandør af et ERP-system, der skal forbinde arbejdsprocesserne og samarbejdet mellem virksomhedens 3.000 medarbejdere.

Den nordiske teknikentreprenør GK Gruppen skal have implementeret et ERP-system (Enterprise Ressource Planning) med det formål at forbinde virksomhedens forretningsprocesser på tværs af afdelinger. Til at levere og implementere den fælles platform har GK Gruppen valgt leverandøren IFS.

”Vi har brug for en samlet løsning, som kan håndtere arbejdsordrer og processer på alle vores forretningsområder. Med den nye løsning får vi et stærkt fundament for at kunne lancere endnu flere markedsorienterede produkter til vores kunder”, siger Øyvind Monrad-Krohn, it-direktør i GK Gruppen. Han fortsætter:

”IFS Applications er en fuldt integreret løsning, som sætter os i stand til at håndtere storskala serviceaftaler og mindre ordrer til eksisterende byggerier, såvel som komplekse installationer til nybyggeri med effektiv koordinering på tværs af alle teknikområder. Alt i alt øger det værdien for vores kunder. Den nye løsning vil også give afsæt for øget digitalisering og effektivisering, fx i kraft af mobile funktioner og services, som vores fieldservice-teknikere kan have stor gavn af”, siger han.

Læs også: Øland udskifter ERP-platformen

IFS’ ERP-løsning, IFS Applications, omfatter 3.000 brugere, som både får adgang til at håndtere individuelle arbejdsordrer, lidt større service- og vedligeholdelseskontrakter og meget omfattende projekter, der kan inddrage flere forretningsområder og datterselskaber.

Det er planen, at IFS Applications på sigt skal erstatte de fleste af GK’s nuværende systemer og platforme.

-CHM

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere