11.01.2019  |  Branchenyt

Fuld hastighed hos BJ Gear

Indhold fra partner Hvad er dette?

BJ Gear vokser løbende, og for at håndtere den stigende mængde varer i lageret har de nu installeret yderligere 3 stk Shuttle XP-lagerautomater fra Kardex Remstar.

Gennem fleksibel produktion og moderne lagerstyring kan BJ Gear sikre meget korte og præcise leveringstider, selv når der er tale om tilpassede produkter og specialprodukter. Investeringen i 3 stk lagerautomater førte til behovet for at optimere og tilpasse lagerpladsen. Takket være god planlægning byggede Kardex Remstars installationsteam 3 nye Shuttle XP og flyttede 4 eksisterende Shuttle XP med indhold på bare 8 dage uden at berøre BJ Gears produktion.

"Vores dedikerede og erfarne serviceteam er en af vores største styrker," siger Lars Haugaard, Field Service Manager hos Kardex Remstar. "Vi lægger stor vægt på at kunne optimere vores kunders operationer uden at påvirke deres løbende drift."

Om BJ-Gear
BJ-Gear A/S står i dag som en af de førende virksomheder inden for udvikling, produktion og levering af transmissionsløsninger. De råder over et bredt program af egenproducerede gear og aktuatorer af høj kvalitet og med stor driftssikkerhed.

Om Kardex Remstar 
Kardex Remstar er Danmarks og verdens førende leverandør af lagerautomater. Takket være fleksible automatiserede løsninger hjælper Kardex Remstar kunder i alle brancher med at strømline deres lager gennem øget pladsbesparelse, hastighed og præcision.

Mere fra Kardex Danmark

Kardex Danmark

www.kardex.com

Kardex Remstar er førende leverandør af lagerautomater og tilhørende software systemer i Danmark og verden. Kardex Remstar leverer, producerer og implementerer lager- og logistikløsninger, der hjælper virksomheder med at øge effektiviteten, skabe lagerplads og forbedre arbejdsmiljøet. Kardex har markedets største sortiment.

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere