20.02.2014  |  Lager & distribution

Freja indleder samarbejde med CargoLine

Freja Transport & Logistics’s finske afdeling samarbejder nu med tyske CargoLine. Med samarbejdet kan Freja dermed udvide sit netværk og markedsandel i Tyskland.

Finske Freja Transport & Logistics OY har indgået en samarbejdsaftale med det tyske CargoLine, der havde opstart fra 1. februar 2014.

Det nye samarbejde giver Freja et landsdækkende partnernetværk i Tyskland og øger logistikvirksomhedens markedsandel, især på trafikken mellem Finland og Tyskland.

CargoLines forretningsfokus er stykgods og logistikydelser. Cargoline er en af ??de største transport- og logistikvirksomheder i Tyskland med en årlig omsætning på 1,4 milliarder euro i 2012.

Læs også: Freja udvider trailerflåden

Freja Transport & Logistics OY er en del af den danske logistikvirksomhed, Freja Transport & Logistics A/S, med hovedsæde i Skive. Virksomheden har i alt 14 afdelinger i både Danmark, Norge, Sverige og Danmark.

CargoLine har tilsvarende 70 franchisepartnere i 42 lande i Europa, og Freja er den lokale partner i Finland. I hjemlandet Tyskland har CargoLine 45 kontorer.

-TK

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere