23.02.2016  |  Lager & distribution

Freja åbner kontor i Kina

Indhold fra partner Hvad er dette?

Freja Koncernen har åbnet et kontor i Shanghai, der skal yde support til koncernens nuværende kunder i Kina.

Kina har i flere år været på manges læber i logistikbranchen. Og den privatejede transport- og logistikvirksomhed Freja er ingen undtagelse.

Læs også: Freja indleder samarbejde med Itella

For at yde support til sine nuværende kunder i Kina har koncernen valgt at åbne et kontor i Shanghai. Kontoret, der har fået navnet Freja China, skal imødekomme den stigende efterspørgsel fra kunder på det globale niveau. Og åbningen i Shanghai er en strategisk vigtig beslutning for koncernen, forklarer Jørgen Hansen, der er CEO i Freja Koncernen.

"Det vigtigste er at opretholde den gode kvalitet. Du skal holde dine aftaler, være åben og ærlig, og så skal du altid leve op til kundernes ønsker", siger han.

Freja China skal tage sig af opgaver inden for projektspedition, svær-godstransporter samt standard transportopgaver. Desuden skal kontoret også yde support til Freja Koncernen i forhold til kundehåndtering og salgsaktiviteter.

Koncernen har udpeget Mr. Leo Hu, der har mange års erfaring inden for projektspedition, som administrerende direktør for Freja i Kina. Snart får han følgeskab af Ms Wang Jia som projektchef og Ms Bonnie Wu som økonomichef, der begge har mange års erfaring fra transportbranchen.

Læs også: Freja indgår partnerskab i Holland og Belgien

Kontoret, der er strategisk placeret i Shanghai med nem tilgang, har været fuldt operationelt siden 15. februar 2016.

-SSM

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere