30.08.2018  |  Branchenyt

Franzefoss har valgt AMCS’ softwareløsninger til at støtte deres affalds- og genbrugsindsamling i Norge

Indhold fra partner Hvad er dette?

Franzefoss’ anskaffelse af AMCS’ software styrker AMCS’ position som en ledende udbyder af software og teknologi til det nordiske og internationale affalds- og genbrugsmarked.

Det er en fornøjelse at kunne offentliggøre AMCS' nye samarbejde med Franzefoss, en af de største affaldsvirksomheder i Norge. Franzefoss har, udover andre løsninger fra AMCS, valgt at implementere vores best-in-class ruteplanlægningsløsning, som skal hjælpe til med at støtte deres affalds- og genbrugsindsamling.

Truls Markussen, Franzefoss' CEO, udtaler blandt andet:

"Efter en periode, hvor mulige leverandører blev evalueret, stod det klart at AMCS’ suite af IT-løsninger, koblet med deres erfaringer fra markedet, gjorde dem mest egnet til at opfylde Franzefoss’ behov."

AMCS ser frem til at arbejde sammen med Franzefoss, hvor målet er at hjælpe dem med at realisere de kommercielle og operationelle fordele, som vores systemer tilbyder. 

Læs hele nyheden her!

Mere fra AMCS

AMCS

http://www.amcsrouting.dk

AMCS er den førende leverandør af integreret software og køretøjsteknologi til ruteplanlægning og transportoptimering med mere end 40 års erfaring. Vi hjælper over 2450 kunder med at reducere deres driftsomkostninger, øge udnyttelsen af deres ressourcer, optimere deres bundlinje og forbedre kundeservicen. Vores ERP-software og SaaS-løsninger leverer digital innovation til den fremvoksende cir…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere