Cirkulær økonomi

Branchenyt

CHEP Danmark på LOOP Forum 2023

Den 26.-27. april vil CHEP Danmark være tilstede på LOOP Forum - nordens største konference for cirkulær økonomi - på Lokomotivværkstedet i København. Kom og besøg på Stand 144 - live ved kaffeboden! Læs mere på www.loopforum.dk og få din gratis billet!

Indhold fra partner

Sourcing

RE-ZIP sætter turbo på udrulning af cirkulær emballage

Efter en ny fundingrunde står RE-ZIP tilbage med yderligere investeringer fra Planetary Impact Ventures såvel som en ny investeringspartner i form af Vækstfonden. Nu skal konceptet udbygges med infrastruktur i Danmark og i flere europæiske nabolande.

IT

Blockchain-baseret system skal vurdere udvindingen af sjældne jordartsmetaller

Grundfos’ nye projekt skal styrke overgangen til en cirkulær økonomi ved at spore, hvor vigtige råmaterialer stammer fra og se på bæredygtige praksisser med udgangspunkt i blockhain-teknologi.

Sourcing

Andres affald er danske Combineerings guld

Danske Combineering leverer det bedste årsregnskab nogensinde med rekord i både resultat og omsætning. Green Tech-virksomheden udvikler standardiserede løsninger til at omdanne affald til nye ressourcer. Som følge af stigende krav om grøn omstilling bugner virksomhedens ordrebog frem mod 2025.

SCM 4.0

Dustin øger fokus på retur af IT-produkter

Den onlinebaseret IT-partner Dustin øger sit fokus på takeback af IT-produkter. I løbet af efteråret har Dustin oprettet en helt ny afdeling for returnering af produkter. Det er en vigtig del af Dustins grønne omstilling og et skridt mod målet om at være 100 procent cirkulære i 2030.

Branchenyt

RELEX's Detail trends forudsigelser for 2021

Er du også nysgerrig på hvad 2021 bringer? Her er vores 5 bud!

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Going Green (and Blue): Three Lessons Learned from a Circular Partnership

As CHEP and Ice River Springs have worked together in pursuit of a stronger circular economy, we’ve learned a number of lessons. We want to share a few with you, in hopes that they’ll spark inspiration for your own operations.

Indhold fra partner

IT

Seks grunde til, at Telematik er en Game Changer for affalds- og genanvendelsesindustrien

Indhold fra partner

Produktion

Danske virksomheder kan spinde grønt guld på deres affald

Fra spild til grøn konkurrencekraft. Det er udgangspunktet i projektet WASTELIFE, som Industriens Fond og Teknologisk Institut står bag. Projektet skal klæde danske virksomheder bedre på til at spotte grønne muligheder – og rykke på dem.

Strategi & ledelse

Emballageproducent i opråb: Lad 2022 blive året, hvor virksomheder lægger cirkulære strategier

Blandt virksomheders største ledelsesmæssige udfordringer i dag er omstillingen fra en lineær til en cirkulære forsyningskæde. Og 2022 bør være året, hvor de store skridt bliver taget, mener Medejer og bestyrelsesmedlem i Plus Pack, Camilla Haustrup Hermansen.

IT

SAP’s nye software skal fremme bæredygtigt design

SAP har lanceret SAP Responsible Design and Production - en softwareløsning, der fremmer bæredygtigt produktdesign og overgangen til en mere cirkulær økonomi. Det er den seneste løsning i en voksende portefølje af bæredygtighedsspecifikke forretningssoftwareapplikationer.

Strategi & ledelse

Indspark: De 5 essentielle trin mod cirkulær økonomi

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere