09.06.2021  |  Lager & distribution

Case: Forskellige lagerløsninger sikrer flow i montagen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med en kombination af palleudtræk i pallereoler, lagerautomat, mezzaninkonstruktioner og hyldereol Hi280 har Grafisk Maskinfabrik opnået en effektiv montage- og lagerløsning.

Selve montagehallen er inddelt i celler ved hjælp af Hi280 småvarereoler. Dette unikke design forklares af produktionsdirektør Peter Andersen: ”Vi havde behov for mindst 10 store montageceller i en hovedmontage, og jeg var ikke interesseret i en eller 2 store portalkraner, for når man har noget kørende ned fra loftet, bliver logistikken vanskelig. Så vi skulle designe en løsning med udsugning og ventilation, hvor også strøm og trykluft indgik, alt sammen uden at hugge det ned i gulvet.

Løsningen blev at forlænge småvarereolens stiger, så vi fik et u-profil på toppen. Her fik vi designet en støtteplade til ventilationsrør, og på øverste hylde lagde vi kabelbakker, så strømkabler kunne føres ud. Reolerne blev endevendt hver anden gang, så ryggen kan anvendes til intern kommunikation i vore Lean-projekter. Løsningen fungerer virkeligt godt, og vi kan ovenikøbet blot løsne skruerne i gulvet og flytte rundt på reolerne, skulle det blive nødvendigt”.

Læs hele casen her

Mere fra CONSTRUCTOR DANMARK A/S

CONSTRUCTOR DANMARK A/S

www.constructor.dk

Constructor Danmark A/S er brancheledende leverandør af lager- & logistikløsninger.Uanset om du er på jagt efter reoler til lageret, værktøjsskabe til værkstedet eller søger eksperthjælp til det lovpligtige reoleftersyn kan Constructor hjælpe dig. Faktisk kan vi tilbyde dig en komplet pakke lige fra lageroptimering til produkter, montage & service/eftersyn. Vi kan simulere dit nye lag…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere