12.08.2021  |  Branchenyt

Flere end 275 udstillere klar til Transport 2021

Der er vist stor opbakning til Transport 2021. Flere end 275 udstillere har allerede booket en stand til når messen løber af stablen i september måned. Blandt dem er Mercedes-Benz, Scania og MAN.

”Vi sætter stor pris på opbakningen og glæder os over, at branchen bakker så massivt op om Transport-messen. Flere end 275 udstillere har allerede booket en stand, så det tegner til at blive en af de største transportmesser med mere end 80.000 kvadratmeters indendørs udstillingsareal. Generelt mærker vi en stor efterspørgsel på det personlige møde, så vi glæder os meget til at danne rammen om dette til september”, fortæller Lars Meedom, der er ansvarlig for salget på Transport-messen.

Lastbilimportører bakker op om messen

Udstillerlisten på Transport 2021 tæller blandt andre SAWO, Palfinger, Besko, Lastas og VM Tarm, men også de store lastbilimportører Mercedes-Benz, Scania og MAN bliver at finde i messehallerne i Herning. Hos Mercedes-Benz ser man frem til at deltage på Transport 2021 og møde både kunder og samarbejdspartnere:

”Vi glæder os rigtig meget til igen at møde kunder, chauffører og samarbejdspartnere, og generelt fornemmer vi et stort opsparet behov for at ses ansigt til ansigt - og selvfølgelig se på lastbilnyheder”, siger Mikael Voigt, Marketing Manager & Head of Trucks eMobility launch Team, Mercedes-Benz Trucks Danmark.

Den samme begejstring finder man hos MAN Truck & Bus Danmark A/S, der får mulighed for at fremvise deres helt nye lastbilgeneration:

Læs også: Hannover Messe vender fysisk tilbage i 2022

”MAN Truck & Bus har igennem 2020 og 2021 været i gang med at lancere vores nye lastbilgeneration. Transport-messen bliver første gang, at vi kan vise alle fire nye lastbiler samlet. Dertil kommer, at vi også på messen vil vise vores varebiler og busser”, udtaler Claus Lindholm, Head of Market Communication Scandinavia, og fortsætter:

”Alle vores mange online platforme og sociale medier kan naturligvis bruges til at vise nyheder, men Transport-messen kan noget helt specielt. På de tre messedage kan vi nemlig komme i dialog med vores kunder og få en dejlig uforpligtende branchesnak”.

En snak om det grønne

Hvad de uforpligtende branchesnakke så kommer til at handle om fornemmer man også allerede hos lastbilsimportørerne.

”På Transport 2021 fokuserer vi både på nye spændende varianter inden for vores dieselprogram, optimal sikkerhed og naturligvis den grønne omstilling”, fortæller Mikael Voigt fra Mercedes-Benz.

Lignende ambitioner har man hos Scania Danmark:

Læs også: EOT-messen udsættes til efteråret

”Efter lang tid uden events og med meget begrænsede møder glæder vi os naturligvis meget til at møde vores fans, kunder, potentielle kunder og samarbejdspartnere. Vi håber, at vi med vores ambitiøse deltagelse på messen kan vise både vores klassiske modeller til bykørsel og entreprenørkørsel og så naturligvis også vores nyeste og største udgave af de berømte V8'ere. Men vi ser særligt frem til at inspirere transportbranchen i det store skifte mod et bæredygtigt transportsystem, vi står overfor lige nu. Det vil vi gøre med konferenceindlæg, eksempler på forskellige alternative drivliner og et veloplagt team, der er klar til at svare på spørgsmål”, forklarer Jannie Christensen, der er Marketing and Communication Manager hos lastbilsimportøren.

- KCP

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere