10.07.2017  |  Lager & distribution

FedEx og Boeing i samarbejde om ecoDemonstrator

Femte generation af Boeings lyd- og brændstofreducerende teknologiprogram, ecoDemonstrator, skal testes på FedEx Express-fragtfly til foråret.

Boeing har slået sig sammen med FedEx Express i forbindelse med udviklingen og testflyvningen af femte generation af programmet ecoDemonstrator, der kombinerer mere end 30 forskellige teknologier for at reducere brændstofforbruget, lydniveauet og generelt flyvemaskiners aftryk på miljøet.

De nye teknologier i femte generation af ecoDemonstrator skal testes fra foråret 2018 på et Boeing 777 fragtfly, produceret til FedEx Express. Det nyudviklede ecoDemonstrator indeholder en række pilotprojekter blandt andet nye fremdriftssystemer og cockpitprocedurer.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

”EcoDomentrator-programmet er fokuseret på at høste nye teknologier, der vil gavne både vores private og industrielle kunder og ikke mindst miljøet”, siger Mike Sinnett, vicepresident for Boeing Commercial Airplanes Product Development.

Læs også: FedEx’ grønne tiltag bærer frugt

Det er langt fra første gang, at FedEx Express og Boeing arbejder tæt sammen – og nok heller ikke sidste:

”FedEx er engageret i udviklingen og implementeringen af innovative løsninger, der forbinder verden på en ansvarsfuld og sikker facon. Vi er stolte af at arbejde sammen med Boeing og bidrage med vores 777 Freighter til fremtidig fordel for hele luftindustrien”, siger David Cunnimgham, præsident & adm. direktør for FedEx Express.

-CHM

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere