22.09.2021  |  Branchenyt

FedEx lancerer Small Business Grant-konkurrence i Europa

En samlet præmiepulje på næsten 1.860.000 kroner er på højkant til at hjælpe små virksomheder i 16 lande med at vokse. Europæiske SMV'er med 50 ansatte eller færre kan deltage på www.fedex.com/grant.

FedEx Express annoncerede i sidste uge lanceringen af ​​Small Business Grant-konkurrencen i Europa. Konkurrencen tilbyder en samlet præmiepulje på næsten 1.860.000 kroner til små europæiske virksomheder for at hjælpe dem med at vokse og nå deres næste ambitioner.

FedEx Small Business Grant-konkurrencen blev etableret i USA i 2012 og fortsætter med at ekspandere år efter år rundt om i verden. I Europa blev konkurrencen for første gang lanceret i 2016 i tre lande, der blev til fem lande inden 2019. Nu lanceres den for første gang i 16 lande i hele Europa for at give flere muligheder for små virksomheder, der viser passion og innovation i regionen. 

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Konkurrencen er åben for profitable små virksomheder med 50 ansatte eller mindre i følgende europæiske lande: Østrig, Belgien, Tjekkiet, Danmark, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Irland, Israel, Italien, Luxembourg, Holland, Polen, Portugal, Spanien og Storbritannien.  

15 finalister vil blive udvalgt til at konkurrere om hovedpræmien på 375.000 kroner eller en af ​​de tre Judges Choice Awards-priser: Digital ekspertise, Bæredygtighedsforkæmper og Innovativ geni på henholdsvis 110.000 kroner hver. Udover finalisterne, der konkurrerer om en af ​​de fire præmier, der uddeles af juryen, deltager virksomhederne som ikke er blandt finalisterne i den offentlige afstemningsfase og kan vinde People's Choice Award-prisen i deres land, hvilket medfører yderligere 15 vindere, der hver modtager 75.000 kroner.  

Læs også: Vores logistikløsning giver os konkurrencefordel, mener hver anden netbutik

"At drive en lille virksomhed er hårdt i de bedste tider, men de sidste 18 måneder har virkelig skubbet små og mellemstore virksomheder til at tilpasse sig for at overleve", siger Helena Jansson, der er SVP for Finance International hos FedEx Express og samtidig Small Business Grant-jurymedlem. "Gennem Small Business Grant-konkurrencen vil vi stå bag vores små virksomheder, hjælpe dem med at nå deres drømme og skrive det næste kapitel i deres historie." 

For at deltage behøver virksomheder ikke at være en nuværende kunde eller have en aktiv forsendelseskonto hos FedEx Express. Konkurrenceperioden er åben fra den 15. september til den 20. oktober 2021. De 15 finalister vil blive annonceret den 17. november 2021, og den offentlige afstemning til People's Choice Awards-priserne åbnes. Alle vindere annonceres den 26. januar 2022.

- KCP

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere