29.10.2020  |  Branchenyt

To førende globale producenter af vakuumløftere, Piab’s Vaculex og TAWI, udnytter nu fordelene i at være tre

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vi "løfter" industrien sammen og er nu en del af Piab Ergonomi Handling Division.

Højere forventninger til effektive og manuelle løft

Fokus på medarbejdertrivsel er stadig en stigende prioritering for arbejdsgivere over hele verden og markedet for smarte og ergonomiske løfteløsninger vokser hurtigt. Manuelle løfteopgaver automatiseres og her har Piab nu indtaget en stærkt position inden for halvautomatiske løfteløsninger. Med mere end 30 års erfaring vil TAWI bidrage med en solid komplementær portefølje af produkter og bidrage positivt til Piab’s forretning.

Reagerer på kundernes behov

Erhvervelsen af TAWI sker som et led i at tilgodese kundernes efterspørgsel for at have en enkelt leverandør af forskellige løfteløsninger, som har fokus på sikkerhed på arbejdspladsen. TAWI komplementerer Piabs ergonomiske løsninger med vakuumløft fra Vaculex. TAWI’s og Piab’s produktsortiment supplerer hinanden rigtig godt i bestræbelsen på at imødekomme kundernes efterspørgsel efter produkter med fokus især på sikkerhed. Ved at tilføje TAWI’s produkter såsom mobile vakuumløftere, løftevogne, kædetaljer og forskellige gribeværktøjer placerer Piab sig som en stærk markedsleder inden for halvautomatiseret ergonomisk løfteudstyr.

TAWI’s og Piabs erfaring med løft kommer nu kunderne tilgode

Piab’s Vaculex og TAWI, to førende producenter af vakuumløftere, er fusioneret og er nu en stærk spiller på den globale scene indenfor løfteudstyr. Sammen fortsætter vi med, at udvikle løsninger til, at løse kunders udfordringer ved at tilbyde brugervenligt ergonomisk løfteudstyr som kan løfte op til 250 kg. Både eksisterende og nye kunder vil fremover opleve alle fordelene ved denne fusion da alt nu er samlet under samme tag.

Om Vaculex

Vaculex, som blev stiftet i 1986 i Göteborg, Sverige har gennem tiden udviklet og produceret vakuumløftere til industrier med høje krav til ergonomi, arbejdssikkerhed og effektivitet på tværs af brancher verden over. Vaculex’s ergonomiske løfteløsninger, der er baseret på vakuumteknologi, har hjulpet med at minimere arbejdsrelaterede skader samt øget produktiviteten over hele verden. I 2016 blev Vaculex opkøbt af Piab Group.
 

Om TAWI

TAWI blev i 1923 registreret som Tage Winberg Ltd i Sverige, oprindeligt inden for den svenske stålindustri. Rejsen til at blive en markedsleder inden for manuelt løfteudstyr startede i 1989, da Convacor, producenten af den allerførste vakuumrørlift, blev opkøbt. Gennem opkøb i slutningen af 90’erne blev der tilføjet løftevogne og kransystemer til produktsortimentet. I takt med udviklingen af innovativt løfteudstyr, såsom wiretaljer, blev det muligt for TAWI at levere komplette løftesystemer som gjorde at TAWI i branchen stod endnu stærkere. I 2020 blev TAWI opkøbt af Piab Group.

tawi.dk

Mere fra Tawi - En del af Piab Group

Tawi - En del af Piab Group

https://www.tawi.com/dk/

Hos TAWI leverer og monterer vi løfteudstyr og foretager serviceeftersyn i hele Danmark. TAWI er en del af Piab Group, hvor Vi repræsenterer ergonomisk løfteudstyr til én af gruppen divisioner. Ergonomi og effektivitet er i højsædet. Vores løfteudstyr er med til, at besværlige og tunge løft bliver lettet og erstattet af en st…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere