15.03.2021  |  Planlægning

Følg din skibsfragt skridt for skridt gennem nyt samarbejde

Et nyt partnerskab mellem GateHouse Maritime og Satlock skal øge gennemsigtigheden ved skibsfragt og give speditører mere præcis data omkring godset rejse og ankomsttider.

”Førhen betød mangelfuld sporing til søs usikkerhed omkring håndtering såvel som ankomst af gods fragtet til søs, men med den nyeste teknologi, er det nu muligt at lave en hel gennemsigtig overvågning af fragt i real tid – fra afgang til ankomst – hvilket er alfa og omega i logistikplanlægning”, forklarer Martin Dommerby Kristiansen, der er VP Commercial hos GateHouse Maritime i en pressemeddelelse.

Det er for at kunne levere endnu mere præcise tjenester til sine kunder, at GateHouse Maritime, der er eksperter i at vurdere ankomsttider (ETAs), indgår et nyt partnerskab med Satlock.

Læs også: Priserne på kontraktskibsfragt stiger – og falder ikke ned igen lige foreløbig

Softwarevirksomheden er specialiseret i tracking- og sikkerhedsløsninger til logistikindustrien. Med den nye aftale kan Satlock tilføje GateHouse Maritimes endnu mere præcise ETA 2.0 til deres eksisterende services og dermed øge sporingsgraden på skibsfragt markant.

”Vi er meget tilfredse med det nye partnerskab. Vi stræber efter at tilbyde et markedsførende produkt, og ved at samarbejde med GateHouse Maritime udvider vi vores sporingstjenester, så de også dækker skibsfragt, hvilket gør vores løsninger mere præcise – til glæde for vores kunder”, fortæller Juan Guillermo Galan De Valdenebro, som er General Manager hos Satlock.

- KCP

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere