12.05.2021  |  IT

ERP-leverandør går imod strømmen, opruster og fortsætter som partnerejet

Et af Danmarks ældste ERP-huse, Bredana Axcite, fortsætter på egne ben, efter at søsterselskabet Bredana Solutions er blevet solgt til belgiske 9altitudes. For fremtiden har virksomheden planer om at fordoble medarbejderstaben på bare fem år.

Bølgen af frasalg og fusioner skyller i øjeblikket ind over Microsoft Dynamics 365 partnerkanalen og efterlader en noget anden ejerstruktur end den, der ellers har været fremherskende i årtier.

Men Bredana Axcite, der forhandler Microsoft Dynamics 365 Finance and Supply Chain Management til logistiktunge virksomheder og produktionsvirksomheder, ønsker ikke at følge strømmen.

”Specialiseringen har givet Bredana Axcite en kundeportefølje af større, internationale virksomheder, der også prioriterer gennemgående konsulenter og korte beslutningsveje i en mindre, partnerdrevet organisation. Det er vores opfattelse, at vi bedst værner om de kvaliteter, vi vælges på, ved at bevare ejerskabet, som det er”, siger Bent Hansen, arbejdende bestyrelsesformand og partner i Bredana Axcite.

LÆS OGSÅ: Konsulenthuset 9altitudes køber Bredana Solutions og vækster i Danmark

Han og Bredana Axcites administrerende direktør, Carsten Slot, har været en del af den danske ERP-branche, siden Damgaard-brødrenes tid. Bredana var blandt de første forhandlere herhjemme af Axapta, som senere kom til at hedde Dynamics AX og nu er blevet til Microsoft Dynamics 365 Finance and Supply Chain Management.

Planer om fordobling af medarbejderstaben
Bredana Axcite har 35 ansatte fordelt på to kontorer i Kolding og Aarhus. Virksomheden er inde i en positiv udvikling med tilgang af nye internationale kunder.

”Det er vurderingen, at den niche, hvor Bredana Axcite har opnået status som best-in-class, indeholder så stort kundepotentiale, at det kan danne basis for markant vækst på mellemlang sigt. Målet er en fordobling af medarbejderstaben på fem år”, siger administrerende direktør Carsten Slot.

Efter frasalget af Bredana Solutions flytter Bredana Axcite til nyt, stort domicil i Kolding, og salgsafdelingen tilføres flere ressourcer. Afdelingen på Bredskifte Allé i Aarhus V forbliver uændret.

Sammenspillet team dribler videre
Bredana Axcite bygger på et stærkt fundament af engagerede medarbejdere, hvoraf de fleste har været med i en årrække. Mange af konsulenterne har selv arbejdet i industrien, har dyb forretningsforståelse, holdninger til det, de arbejder med, og taler samme ”sprog” som kundens specialister. Ledelsen har i alt fem medlemmer, der alle er partnere og deltagere i den daglige drift. Foruden Carsten Slot er det Team- og Product Manager Thomas P. Frantsen, Development Manager Michael Cronqvist, Team Manager Klaus A. Thomsen og Project Manager Michael Ravn Holst.

- PBH

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere