12.05.2021  |  IT

Konsulenthuset 9altitudes køber Bredana Solutions og vækster i Danmark

9altitudes styrker sin position i Danmark og tilføjer Bredana Solutions til gruppen, som i Danmark indtil videre også omfatter Optimate. 9altitudes leverer digitale projekter indenfor primært Microsofts Dynamics 365 platform – ERP, CRM og BI.

Danmark er et vækstmarked for 9altitudes. Samarbejdet med Bredana Solutions passer perfekt ind i gruppens strategi indenfor Microsoft Dynamics 365 platformen, hvor 9altitudes primært arbejder med virksomheder indenfor logistik- og produktionsområdet, og hvor gruppen også ser, at væksten vil være de kommende år.

”Bredana Solutions konsulenter har alle arbejdet i branchen i en række år, så de forstår, hvad vores kunder taler om og kan dermed give den nødvendige professionelle rådgivning. For os handler tingene basalt set om tillid, et fælles mål og værdier, en vellykket implementering af projektet og forståelse af virksomheden vi står overfor. Det er der de gode resultater opnås, og hvor vi tilføjer ’værdi’ til vores kunders organisation", siger Bent Hansen CEO fra Bredana Solutions.

LÆS OGSÅ: ERP-leverandør går imod strømmen, opruster og fortsætter som partnerejet

Med opkøbet har 9altitudes nu +125 konsulenter i Danmark.

Rette teknologi på rette sted
Bredana Solutions arbejder blandt andet med Dynamics 365 Business Central (tidligere Navision), hvor Optimate arbejder med Dynamics 365 Finance and Operations (tidligere Axapta). Derfor imødekommer opkøbet 9altitudes ønske om ERP-mæssigt at kunne levere bredt indenfor Microsoft Dynamics 365 platformen og fortsat indenfor logistik- og produktionsområdet til virksomheder af forskellige størrelser.

”Med opkøbet får vi styrket hele gruppen i Danmark og især indenfor Dynamics 365 CE, hvor vi nu bliver +20 medarbejdere. Netop nu ser vi utroligt spændende muligheder i Dynamics 365 CE markedet, hvor vi oplever en stærk vækst. Og med det nye samlede team er vi godt repræsenteret på alle områderne af D365-platformen, hvilket stiller os markant stærkere på det danske marked”, siger René J. Frøkjær CEO hos Optimate.

Ambitiøse mål
Med Bredana Solutions genererer 9altitudes en konsolideret omsætning på cirka DKK 550 millioner fordelt på cirka 500 ansatte i 5 lande. Med opkøbet cementerer 9altitudes sit mål om at blive en førende europæisk Microsoft Dynamics-partner. Gruppen har ambitionen om at vækste yderligere til en omsætning på omkring DKK 1,5 milliard indenfor de næste tre år gennem såvel organisk vækst som yderligere opkøb.

Hvem er 9altitudes? 9altitudes blev stiftet i februar 2021, samtidig med at gruppen opkøbte Optimate. Bag 9altitudes står den internationale investeringsvirksomhed Waterland.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere