31.03.2021  |  IT

En komplet digital løsning til eksportører og transportører

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hverdagen bliver mere og mere digital. Det kommer især til udtryk i transportbranchen, hvor GPS for længst har afløst de gamle vejkort, og tachografen har afløst de gamle fartskiver. Warehouse management systemer, track-and-trace og elektroniske fragtbreve bliver også i stigende grad benyttet.

"Vi gør det nemmere og billigere at eksportere varer til hele verden", er ClearView Trades motto. Her kan eksportører og speditører samle deres eksportdokumenter ét sted. Speditørerne har typisk deres egen portal, som eksportørerne kan bruge; men en eksportvirksomhed måske benytter femseks forskellige speditører. Der bruges masser af tid på forskellige portaler for at klare deres eksportaktiviteter.

Med ClearView Trade kan virksomhederne bruge vores portal til at integrere med deres speditører. Det med andre ord en gratis EDI-opkobling. De har bare én hjemmeside, der kan klare det hele. Det er en stor hjælp for eksportørerne; men også for speditørerne. I dag kommer op mod 50 procent af bestillingerne til speditørerne via mail. Det betyder, at de skal taste kundens bestillinger ind i deres eget system.

Med vores portal får speditørerne kundens bestillinger digitalt. Det er en stor tidsbesparelse for speditørerne. De undgår samtidig de fejl, der kan opstå, når oplysninger skal tastes ind i systemet manuelt.

En anden stor fordel er, at man med portalen kan have alle sine fragtdokumenter liggende digitalt: TOLD & SKAT, fødevaredokumenter, fragtbreve, kørselsdokumenter mm. Hvis man skifter chauffør undervejs, kan man nemt og enkelt få alle papirerne med. Man har dem liggende digitalt og kan printe dem ud ved ankomststedet. Det hele er samlet, og man skal ikke skaffe nye dokumenter, hvis man mister nogle undervejs.

Systemet kan også huske de forrige bestillinger digitalt. Så den samme kunde, der skal bestille den samme tur, kan gå ind og genbruge sine oplysninger.

ClearView Trade samarbejder med Dansk Erhverv, Dansk Industri, Landbrug & Fødevarer og SMV Danmark. De bruger Eksportportalen til at servicere deres kunder og medlemmer.

Udenrigsministeriet har deres eget system, som vi også faciliterer og samarbejder med gennem vores globale partner CIBT om de varer og handelsdokumenter, der kræver en ambassadepåtegning. Dette kan gøres via ClearView Trade-platformen.

Uanset om du er eksportør eller transportør, er du velkommen til at besøge vores hjemmeside for yderligere info om, hvordan du reducerer tid og omkostninger på dine eksportaktiviteter: www.clearviewtrade.com.

Mere fra ClearView Trade

ClearView Trade

clearviewtrade.com/

VisionenVi i ClearView Trade vil digitalisere dansk eksport. Vi vil gerne minimere den tid og de ressourcer danske virksomheder bruger på at booke transporter, udfylde alle relevante transport, handels-og eksportdokumenter samt certifikater. I samarbejde med Dansk Erhverv, Dansk Industri, Landbrug & Fødevarer, SMVdanmark og SKAT tilbyder vi allerede fuld digitaliserede toldindberetninger og ud…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere