05.03.2021  |  Lager & distribution

Emirates skal hjælpe UNICEF med vaccinedistribution

UNICEF har samlet et række partnere for at sikre distributionen af coronavaccinen til mere end 100 markeder. En af dem er Emirates SkyCargo, der har bred erfaring indenfor transport af temperatur-følsomt gods såsom vacciner.

”Hver dag tæller i kampen mod COVID-19, og jo før små samfund får adgang til coronavacciner, jo før kan de få bugt med virussen og komme på fode igen”, udtaler Nabil Sultan, der er Divisional Senior Vice President for Cargo-afdelingen hos Emirates i en pressemeddelelse.

Flyselskabet er netop indgået i et samarbejde med UNICEF for at sikre distributionen af vacciner globalt – også til de områder, der er sværttilgængelige. Nabil Sultan fortsætter:

”Som en global spiller, der flyver til mere end 130 destinationer, har Emirates SkyCargo fra starten af forpligtet sig til at hjælpe med at bekæmpe corona, ligesom vi har lanceret en række initiativer for at fremskynde distributionen af vacciner igennem Dubai. Gennem vores partnerskab med UNICEF tager vi endnu et skridt for at prioritere og facilitere en hurtigt og sikker flytning af coronavacciner – særligt til samfund, der er hårdt ramt af vaccinen”.

Læs også: I Berlin står Dachser for vaccinationslogistikken

Sidste år udvidede Emirates lagerkapaciteten i Dubai med en airside distribution hub, der bruges udelukkende til opbevaring af store mængder coronavacciner. Derved kan man sende mindre mængder af vacciner direkte ud til de trængende områder, hvor man ikke har tilstrækkelig infrastruktur til at håndtere store mængder af vacciner.

Hos UNICEF har man samlet en række logistikvirksomheder i et partnerskab, for at sikre at hårdtramte områder også modtager vaccinen, så lokalsamfundene kan komme på fode igen. I alt skal over 100 markeder få glæde af COVAX-samarbejdet, der skal sikre lige adgang til vaccinen.

- KCP

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere