15.11.2012  |  Branchenyt

EG er Danmarks 4. bedste it-arbejdsplads

Indhold fra partner Hvad er dette?

EG er i år kommet ind på en flot 4. plads på listen over Danmarks bedste it-arbejdspladser. 135 virksomheder har deltaget i undersøgelsen Great Place to Work, som er en uvildig måling af medarbejdertilfredsheden på danske arbejdspladser.

Det er 6. år, EG deltager i denne undersøgelse. I 2007 blev det til en 15. plads og i årene 2008-2011 har EG svinget mellem 8. og 9. pladsen. I 2012 kan EG så glæde sig over en rigtig flot 4. plads på listen over Danmarks bedste it-arbejdspladser og en 10. plads blandt Danmarks bedste store arbejdspladser.

Alle forretningsenheder i EG deltager i undersøgelsen. I den eksterne benchmarking er det kun Danmark, der deltager, da mængden af deltagende it-virksomheder i Norge og Sverige er ikke stor nok til, at det giver mening at deltage på nuværende tidspunkt.

"Når vi har valgt at deltage i en ekstern ndersøgelse med mulighed for ekstern benchmark, er det dels for at sikre et validt sammenligningsgrundlag, dels for at holde os selv op på, at vi er blandt de bedste it-arbejdspladser. Det betyder konkret, at vores score og dermed placering i forhold til andre it-arbejdspladser offentliggøres, hvilket gør arbejdet med tilfredshed meget konkret og synligt", fortæller Leif Vestergaard som er meget tilfreds med udviklingen, men samtidig understreger, at der fortsat er områder at arbejde med.

"I 2012 har vi i de første 10 måneder eksempelvis haft fokus på kompetenceudvikling og den enkeltes faglige udviklingsmuligheder. Vores score på dette spørgsmål i GPTW-undersøgelsen er steget med 4 % (fra 57 til 61 %). Det viser, at en fokuseret indsats gør en forskel, hvilket jeg er rigtig tilfreds med, men vi er langt fra i mål. Jeg kan se, at vi stadig skal gøre det bedre i flere af vores divisioner, og mit ønske er, at EG er en arbejdsplads, hvor alle føler, at de udvikler sig til glæde for dem selv, vores kunder og EG", siger Leif Vestergaard.

Øget omsætning og vækst med tilfredse medarbejdere
Hos Great Place to Work bemærker man, at arbejdspladserne på listen i gennemsnit har øget omsætningen med 10 % fra 2011 til 2012. I en tid med stagnation og nedskæringer ser de det som positivt, men er ikke overraskede over resultatet. Vicedirektør i Great Place to Work, Liselotte Jensen udtaler; ”Vi har i mange år kunnet se, at Danmarks Bedste Arbejdspladser har en bedre afkastningsgrad end andre arbejdspladser i Danmark, og set med vores øjne er det ikke overraskende. Medarbejdere, som trives på deres arbejdsplads, er simpelthen mere motiverede, og det er med til at skabe øget omsætning og vækst.”

EG bruger GPTW-undersøgelsen som en blandt mange rettesnore for medarbejdertilfredsheden. Resultaterne bliver nu gennemgået i de enkelte forretningsenheder, og der bliver udarbejdet konkrete handlingsplaner på relevante områder.

Se listen over Danmarks Bedste Arbejdspladser på Great Place to Work's hjemmeside.

Læs om Job & Karriere på EG's hjemmeside

Tags: EG A/S

Mere fra EG A/S

EG A/S

www.eg.dk

  • eg@eg.dk
  • 7013 2211
  • Industrivej Syd 13C, 7400 Herning

EG leverer it-løsninger til logistik- og produktionsvirksomheder baseret på standardsystemerne Dynamics AX, Dynamics NAV, ASPECT4 og SAP. Med indsigt i vores kunders forretning og processer samt branchetilpassede ERP-løsninger bidrager vi til vores kunders forretningsmæssige succes.

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere