12.08.2022  |  IT

EG afslutter købet af Ørn Software Holding

Softwarevirksomheden EG opkøber norske Ørn Software Holding.

Den 1. august offentliggjorde EG, en nordisk softwarevirksomhed, købet af det norske selskab Ørn Software Holding AS.

Da alle lukkebetingelser er opfyldt, herunder godkendelse af norske og finske myndigheder, blev tilbuddet gennemført med succes.  

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

"Jeg er meget tilfreds med, at aktionærerne og myndighederne har godkendt handlen, og at vi nu kan starte samarbejdet med Ørn Softwares medarbejdere og kunder," siger CEO Mikkel Bardram, EG. 

Læs også: Mærsk opkøber Martin Bencher Group for 450 millioner

Det norske softwareselskab med 160 medarbejdere har aktiviteter i de nordiske lande. Virksomheden har en bred produktportefølje af førende Software-as-a-Service-løsninger inden for ejendomsadministration, energi-og bæredygtighed, industrielt vedligehold og kvalitetskontrol. 

"EG kan støtte ledelsen i Ørn Software i deres fortsatte opkøbsrejse og hjælpe dem med yderligere at integrere de virksomheder, de allerede har opkøbt. Jeg glæder mig til at samarbejde med vores nye kolleger og til at arbejde med de fantastiske produkter og kunderelationer, som de bidrager med," siger Mikkel Bardram, EG. 

Efter transaktionens gennemførelse igangsætter EG afnotering af Ørn Software Holding AS fra Eu-ronext Growth Oslo.

- KCP

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere