12.03.2020  |  Produktion

Effektiv produktionsforsyning med automatiseret bufferlager

Indhold fra partner Hvad er dette?

I enhver produktion kan ventetider mellem forskellige produktionsled, manglende materialer fra lageret og uforudsete hændelser hurtigt skabe flaskehalse og forsinke processer.

Et sikkerhedslager mindsker risici og sikrer en konstant tilgængelighed af alt, hvad der behøves for at gennemføre de forskellige produktionsstadier.

Når man ser på den plads, det kræver at opbevare ting statisk, samt den tid, det tager at afhente genstande manuelt forskellige steder på lageret, er automatisering en kompakt og effektiv løsning til mellemlagring af komponenter, råmaterialer til behandling eller færdigvarer.

Automatiserede lagersystemer sikrer en hurtig, fejlfri produktion og en jævn strøm af materialer til samlebåndet. Maskinerne kan selv bestille og importere dele fra produktion eller mellemlagring og sikre korrekte produktionstakt. Lagerautomaten LR35 Vertical Buffer Module fra Kardex Remstar, er et godt eksempel på, et fleksibelt og skalerbart automatiseret lagringssystem med høj gennemstrømningshastighed, der opbevarer dele og halvfabrikata i et sikkert og indkapslet system, indtil det skal bruges - og dermed forhindrer, at varerne beskadiges, fejlsorteres eller bliver væk.

Placeret direkte i produktionszonen, eller i et lagerområde der er forbundet til et transportsystem, reducerer den interne transport- og gåafstande ved at automatisk levere dele til arbejdsstationerne. Ved at udnytte byggehøjden optimalt, frigør den også gulvareal, så der bliver mere plads til udvidelser og optimerede produktionsprocesser.

Læs mere om LR35 her.

Mere fra Kardex Danmark

Kardex Danmark

kardex.com

Kardex Remstar er førende leverandør af lagerautomater og tilhørende software systemer i Danmark og verden. Kardex Remstar leverer, producerer og implementerer lager- og logistikløsninger, der hjælper virksomheder med at øge effektiviteten, skabe lagerplads og forbedre arbejdsmiljøet. Kardex har markedets største sortiment.

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere