16.06.2020  |  Branchenyt

E-bog om symptomer på overskydende lager

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hent en gratis e-bog omkring de hyppigste symptomer som opstår, hvis din virksomhed har et for stort, overskydende lager.

Overskydende lager er et stort problem, der medfører hovedpine for både ledelsen, men også selve økonomien i en virksomhed.

I langt de fleste organisationer er det ofte noget der er opstået ufrivilligt, men samtidigt også noget, der kunne være bremset. Så hvad er de tidligere indikationer på, at ens overskydende lager vokser og dermed bremser din virksomhed for fremtidig vækst?

Download vores gratis e-bog og find de hyppigste 'symptomer', der tyder på, at din virksomhed har et overskydende lager. 

Du kan hente bogen HER!

Mere fra Slimstock Nordic

Slimstock Nordic

https://www.slimstock.com/dk

Simplificér det operationelle indkøb med automatiske og optimerede forecast- og lagerberegninger. Slim4 er det nye Indkøbssystem der kan sikre en høj servicegrad samtidigt med at lagerbeholdningen ikke følger med op.  Resultater fra mere end 600 kunder globalt sikrer din virksomhed et seriøst alternativ til eksisterende indkøbsprocesser…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere