27.02.2020  |  Innovation

Dronelevering testes i Dublin i samarbejde med Just Eat

Verdens første drone-leveringsservice, Manna, har netop offentliggjort deres første samarbejdspartnere: Ben & Jerry’s, Camile Thai og Just Eat.

Manna, verdens første drone-leveringsservice, vil afprøve pilot-versionen af deres luftbårne logistik-platform ’in-a-box’ på University College Dublin.

Læs også: Stor fragtdrone snart klar til det amerikanske militær

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Eksperimentet skal udføres i samarbejde med virksomhedens første partere: Den amerikanske isproducent Ben & Jerry’s, restaurantkæden Camile Thai og madleveringsplatformen Just Eat.

”Jeg er enormt stolt af vores team og det, vi har opbygget sammen. Det er en fornøjelse at arbejde på vores projekt i Dublin næste måned med partnere af så høj en kaliber. Det står klart, at dronelevering er et hurtigere, renere, billigere og mere sikkert alternativ til vejbaseret levering. Vi glæder os til at se, hvordan det kommer til at forbedre verden”, siger Bobby Healy, grundlægger og administrerende direktør i Manna.

Banebrydende forsøg
Også Amanda Roche-Kelly, administrerende direktør i Just Eat Irland, er begejstret for samarbejdet med Manna:

”Teknologi er fundamentet for alt, hvad vi gør hos Just Eat, så vi glæder os over at være involverede i disse banebrydende forsøg med Manna, der har opbygget et skelsættende droneleveringssystem”, siger hun.

Bobby Healy mener, at den nye teknologi fuldstændig vil transformere online madforhandlere, restauranter og fællesskaber globalt.

Han understreger, at de irske luftfartsmyndigheder har været til enormt stor hjælp under udformningen af projektet, og at samarbejdet har resulteret i ekstremt stor sikkerhed under droneflyvning ved alle slags driftsforhold.

Læs også: Amazon-chef hylder sikkert og bæredygtigt droneprogram

”Vi ser frem til at arbejde med regulatorer fra hele kloden, når vi udbreder vores innovative teknologi til resten af verden”, afslutter han.

- SMF

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere