11.06.2018  |  Branchenyt

DKI Logistics A/S vinder kæmpe udbud i Region Midtjylland

Indhold fra partner Hvad er dette?

DKI Logistics A/S har nyligt vundet Region Midtjyllands EU-udbud om driften af et nyt lager. Region Midtjylland valgte DKI Logistics A/S, fordi virksomhedens tilbud var både billigst og havde den højeste kvalitet.

Det er første gang, regionen lægger den samlede lager-drift ud i et offentligt-privat samarbejde, og den 15-årige kontrakt har en samlet værdi af op mod en halv milliard kroner.

Regionslageret skal erstatte seks nuværende hospitalslagre og bliver samtidig lager for sociale tilbud, præhospitalet, praksissektoren og administrationen.

Det bliver en omfattende opgave at drive regionens lager.

Sygehusenes ansatte og lægerne i praksis sender deres bestillinger direkte til DKI Logistics A/S system.

Fra lageret leverer DKI Logistics A/S fra dag til dag varerne direkte ud på afdelingerne, praksisserne og de andre institutioner, der kan bestille fra lageret.
I alt skal DKI Logistics A/S levere til cirka 110 regionale leveringsadresser og 680 adresser på praksisområdet. Omkring 2.200 regionale brugere kan afgive bestilling på regionslageret. Hertil kommer 680 på praksisområdet.

Automatisering af proces

DKI Logistics A/S har i nogle år drevet lager for sygehusene i Aarhus, og det er disse erfaringer, virksomheden nu bygger videre på.

Erfaringerne bruges blandt andet til at implementere en nyskabende måde at tilrettelægge logistik på.

- Region Midtjylland valgte os, fordi vores tilbud både var billigst og havde den højeste kvalitet, siger Preben Borregaard, der er bestyrelsesformand i DKI Logistics A/S.

- Desuden kender regionen os gennem 8 års samarbejde og ved, at vi har meget høj leveringssikkerhed og kvalitet i vores arbejde, siger Preben Borregaard.

DKI Logistics A/S går allerede omkring sommerferien i gang med at bygge ekstra lagerfaciliteter på sin grund ved Horsens for at skabe plads til den nye storkunde.

DKI Logistics A/S begynder at levere varer til det første hospital senest den 1. september 2019, og skal levere til hele regionen senest den 1. maj 2020.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere