02.03.2018  |  Lager & distribution

DKI Logistics bygger nyt lagerhotel på 12.500 m2 i Køge

Indhold fra partner Hvad er dette?

Omkring 1. april står DKI Logistics A/S nye lagerhotel i Køge klar til nye kunder i det sjællandske. Det bringer vores samlede kvadratmeter-antal op på omkring 200.000 m2, hvoraf de fleste er placeret i Køge.

Fokus på Køge

De mange kvadratmeter er ikke kommet på en gang.

”Vi har bygget løbende gennem årene,” fortæller Kent Mau, der som produktionschef har ansvar for blandt andet projektledelse af nybyggerier, drift af bygninger og materiel ligesom han også er med til beregninger af tilbud og efterkalkulation og optimering.

I øjeblikket har DKI Logistics A/S især fokus på byggeriet i Køge.

”Det er en attraktiv placering lige ved porten til hovedstads-området,” siger Kent Mau.

Nogle af DKI Logistics A/S’ kunder lejer blot pladsen, men de fleste vælger at lade DKI Logistics håndtere lageret og distributionen.

Kontakt vores salgschef Jens Christian Dahl på nummer:7626 5600 eller på mobiltelefonen:3038 1034 hvis du vil høre om fordelene ved at outsource sin logistik.

Mere fra DKI Logistics

DKI Logistics

www.dki-logistics.dk

Vi vil være de bedste til tredjepartslogistik (3PL). Vi vil være de bedste til at give kunden det, som kunden har behov for uanset, om det er lagerhotel i Horsens eller Køge, lagerhåndtering eller logsitik og distribution. Det gør vi blandt andet ved at arbejde under mottoet »Hvad kan vi gøre for dig?« . Vi tror på, at de bedste løsninger bliver til igennem et samarbejde mellem kunden,…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere