02.02.2021  |  Branchenyt

DFDS udvider indenfor kølelogistik med køb af HFS Logistics Group

DFDS indgik i sidste uge en aftale om at købe HSF Logistics Group. Virksomheden er en af Europas førende leverandører af kølelogistik til kødproducenter og andre fødevareproducenter.

“Jeg er meget glad for købet af HSF Logistics Group. Det udvider vores tilbud til en bred vifte af fødevareproducenter betydeligt og giver god mulighed for vækst,” siger Torben Carlsen, CEO for DFDS.

Købet er et led i DFDS’ WIN23-strategi, der blandt andet sigter på at øge tilbuddene til logistik kunder med behov for transport af kølevarer. Når HSF Logistics Group bliver integreret i DFDS, åbner det døren til mange nye kunder indenfor fødevareindustrien og skaber mulighed for vækst samt tilføjer volumen til DFDS’ færge netværk.

Læs også: Digital lastning af skibe skal gøre dansk shipping grønnere

HSF Logistics Group har fire brands med HSF Logistics som et førende brand i Holland, Tyskland og Storbritannien. N&K Spedition og Skive Køletransport er førende brands på markedet i Danmark og Skandinavien, og de udgør tilsammen ca. halvdelen af koncernens omsætning. Eurofresh er et brand med fokus på det tyske marked.

Afslutningen af transaktionen forventes at finde sted om ca. tre måneder med forbehold for myndighedsgodkendelse og gennemførelse af medarbejder-konsultationer, men DFDS og HSF Logistics Group går allerede nu i gang med at forberede integrationen, sideløbende med at holde begge forretninger kørende som normalt.

“Som en del af familien, der grundlagde HSF Logistics for næsten hundrede år siden i 1923, glæder jeg mig over at blive en del af DFDS-familien. Sammen kan vi udvikle forretningen til gavn for alle vores kunder og vores mange loyale, dedikerede medarbejdere,” siger Simon Frederiks, storaktionær i HSF Logistics Group.

- KCP

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere