19.09.2018  |  Branchenyt

DFDS slår dørene op for IT-udviklingscenter i Istanbul

Rederiet DFDS åbner et nyt IT-udviklingscenter i Tyrkiets hovedstad Istanbul, der skal fungere som supplement til afdelingerne i København og tiltrække arbejdskraft.

I forlængelse af den løbende udvidelse af DFDS' IT-udviklingscentre i København og Immingham vil selskabet nu etablere en ny afdeling i Istanbul. Det sker efter DFDS tidligere på året opkøbte tyrkiske U.N. Ro-Ro med base i netop Istanbul. DFDS ser derudover store muligheder i at tiltrække ny talenter fra Tyrkiets bedste universiteter, da de har svært ved at finde kompetent arbejdskraft.

Læs også: Tyrkisk uro giver ridser i godt DFDS-regnskab

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

”Vi har stærkt brug for kvalificerede IT-medarbejdere, da vores fremtidige succes bl.a. beror på vores evne til hele tiden at udvikle de mest effektive kvalitetsløsninger inden for IT og digitalisering. Men da mange virksomheder arbejder i den digitale retning, er der massiv efterspørgsel på IT-udviklere i Danmark og stor konkurrence om at tiltrække den nødvendige ekspertise, ” siger Alexander Kanto, Talent Acquistion Manager i DFDS.

Han fortæller, at DFDS har store udfordringer med at få besat de stillinger, som de har ledige. Men da de fortsat vil udvide deres centre, har selskabet behov for IT-talenter.

Muligheder i Tyrkiet
"Samtidig er det med vores nye forretning i Tyrkiet også oplagt at åbne et IT-center i Istanbul som et supplement til vores udviklingsafdelinger i København og Immingham,” siger Gert Møller, Vice President og CIO.

DFDS’s IT-udviklingscenter i Istanbul skal beskæftige sig med nye løsninger og apps, så selskabet ikke behøver købe dyre eksterne løsninger.

Læs også: DFDS vil rense svovl fra skibe for 300 mio.

”Vores kollegaer i Istanbul er højt kvalificerede, og det samme høje niveau ser vi også i det lokale IT-miljø. Vi planlægger at ansætte 20 udviklere til det nye IT-center, og vi forventer, at stillingerne vil blive besat hurtigt, fordi vi allerede har en stærk tilstedeværelse, gode faciliteter og en exceptionel ledelse i Istanbul,” siger han.

De nye center vil blive ledet af Senior Director, Jan B. Devrim, som i forvejen leder DFDS’ IT-afdeling i Istanbul.

- SN

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere