03.04.2019  |  Lager & distribution

Det britiske postselskab Royal Mail tester elcykler

Royal mail, der er den største postaktør i England, tester elektriske cykler, såkaldte e-trikes, til levering af breve og pakker i de kommende seks måneder. Forsøget skal hjælpe selskabet med at reducere sit CO2-udslip.

Det britiske postvæsen Royal Mail vil teste e-trikes, som er trehjulede elektriske transportcykler, i et forsøg på at reducere CO2-udslippet. Cyklerne skal anvendes til at levere breve og pakker til de britiske borgere.

Læs også: Ubemandet levering med droner og robotter på vej i Japan

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

”Som virksomhed er vi forpligtet til at foretage ændringer i vores aktiviteter, som reducerer vores miljøpåvirkning, samtidig med at vi sikrer, at vi fortsat opfylder kundernes forventninger”, siger David Gold, direktør for Public Affairs & Policy hos Royal Mail og fortsætter:

”Sammen med vores igangværende transformationsprogram og introduktion af elektriske varevogne i hele vores forretning er dette forsøg en del af en række initiativer på tværs af vores forretning, der vil sikre, at vi fortsat kan levere breve og pakker sikkert, effektivt og ansvarligt”.

Forsøget blev iværksat i slutningen af marts måned og vil foregå i Stratford i det østlige London, Cambridge og Sutton Coldfield. Det er sat til at skulle vare omkring seks måneder, og når projektet slutter, vil Royal Mail vurdere om det skal udvides til resten af landet.

Pedalkraft og solceller
De elektriske cykler er 120 cm brede og knap to meter høje og så bliver de hovedsageligt drevet af en kombination af pedal-, sol-, batteri- og bremseteknik.

E-trikes er udstyret med en 250W elektrisk motor i paddelsystemet. Motoren selv oplades via et 48V litium batteri, som oplades via pedalkraft og to solpaneler, der er monteret på toppen af cyklens transportkasse.

Læs også: Amazon: 50 procent af al levering skal være CO2-neutral i 2030

Cyklerne er specialdesignet til postvæsenet og skal supplere den almindelige levering på passende ruter, som f.eks. landeveje og cykelstier.

- SDN

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere